- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rap, Hip-hop 90'
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
RAZERXX
aktív tag
válasz
enemy107 #42064 üzenetére
Ezt hogy érted hogy hitelét nem értem?!
1-tuningolni akartam a gépem de a ti segítségetekkel rájöttem hogy nem lehet az alaplap miatt!
2-ezért írtam hogy milyen alaplapot vegyek mert tuningolni akarok amit már meg is vettem egy asus rog csak még nem jött meg ezt is a ti döntésetek volt mert írtátok hogy egyértelmű még ez is a tuning része!
3-volt egy thermaltake ventim és vettem egy 4 magos procit amire már ez vulcan ventit raktam és a hőfokokról kérdeztem! Szerintem még ez a tuning része!
4-kicseréltem a videó kártyámat is és ez mind most történt 2 hét alatt és amit eladtam a 9800gtx+ karimal jártam úgy amit fentebb leirtam,és mondtam az uj tulajnak hogy csak a gyári táp kábelt használja de nem halgatot rám és most kérné vissza lovét!
De nem értem hogy miért teszi tönkre a kártyát ha tápegységen lévő 6pines kábelt dugják bele mert ugye szabvány az is tehát én még sehol nem láttam ráírva egy tápon vigyázat 9800gtx+ nem szabad használni!
Na ez nem teljesen a tuning része ! De úgy gondoltam hogy az okosok majd válaszolnak itt is !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox tulajok OFF topicja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elektromos cigaretta 🔞
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Eredeti játékok OFF topik
- Bittorrent topik
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- Philips LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest