Hirdetés
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Arc összefoglaló szerkesztés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Algieba: Nokia E61i 2025-ben
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chello
tag
válasz
#90933760 #39442 üzenetére
Egyébként pont most olvastam, mgnem mondom hol, de itt ph.-n asszem, hogy az amd integrált vezérlője alulmúlta az elváásokat és gyengén teljesített.
Ámde én erről semi egyebet nem tudok meg úgy általában az amd-ről sincsen felsőkategóriás használati tapasztalatom csak haverjaim gépei, a laposom 1700+ és anno a k7(?) valamelyike 600 mhz-en.
megjegyzendő, hogy matrox g400-al volt a k7 és SOHA! sehol nem láttam sem előtte sem utánna olyan sima ablakmozgtást mint annál. lehet a matrox miatt volt nemtom, de annyira valóságélmény lett tőle a géphasználat, hogy azóta hiszek a grafikai sebesség végtelenségig szaggatásmentesítésében, de valahogy a többi gépek amiket csak láttam erre képtelenek voltak. Nem tudom megfogalmazni, de a nem látom, hogy szaggat és nem látom, hogy szaggat között is van egy óriási lépés. Ezek lehetnek azok amiket már nem konkrétan tud kivnni a szem, de valahol mégis rádob a használati érzésre.
Ugyanaz mint egy jobb egér a gyengébb helyett csak kisebb különbséggel.
Új hozzászólás Aktív témák
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- World of Tanks - MMO
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- VGA kibeszélő offtopik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- One mobilszolgáltatások
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Wise (ex-TransferWise)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 5 5600 6-Core 3.5GHz AM4 Box (100-100000927BOX) - Azonnal átvehető, Számla + Garancia: 1év
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 5 8400F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Eladó AMD Ryzen 7 3700X CPU Bequiet Pure rock 2 hűtővel.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER P termékbeszámítással
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
- Dell G15 5530 gyári kijelzőt keresek (DP/N: 0VPD4)
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest