Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csupii
tag
Azt hiszem, nem csippan. gondolom ez a legrosszabb eset...
Tehát így, hogy nem csippan, akkor gondolom a POST sem fut le, és nagyobb baj lehet. Ezt viszont nem tudom pontosan, hogy csippan-e vagy sem, mert a tápot azóta eladtam, de csak azért, mert így is úgy is aktuális volt egy másik, de ma beszerzek egy tápot hozzá. Ha esetleg csippan, akkor mit lehet kezdeni vele? és mit lehet kihozni belőle, ha nem csippan? 
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsoló anyag
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- MacBook Pro 14 2021, M1 Pro 10 core, 32 GB RAM, 16 core GPU, 1 TB SSD 27% ÁFÁS (0303AR-4046)
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- 185 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Tehát így, hogy nem csippan, akkor gondolom a POST sem fut le, és nagyobb baj lehet. Ezt viszont nem tudom pontosan, hogy csippan-e vagy sem, mert a tápot azóta eladtam, de csak azért, mert így is úgy is aktuális volt egy másik, de ma beszerzek egy tápot hozzá. Ha esetleg csippan, akkor mit lehet kezdeni vele? és mit lehet kihozni belőle, ha nem csippan?