Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- potyautas: Másik küldetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabo9201
senior tag
válasz
gabo9201
üzenetére
Már nem fért bele a modba

Már így is elég pozitívan csalódtam a "kis" Celeronban. A maga idejében (2007) nem volt ez rossz vétel, ha az ember be merte vállalni a tuningot (és persze volt hozzá megfelelő lapja).
Így 3,1GHz-en már közel hozza az alapórajeles E2180 teljesítményét. Netezésre Win7 alatt így húzva bőven elég, még a youtube FullHD is megy rajta egész szépen (majd erről bővebben a cikkben amit írok róla
)(#33884) Lord Vader
Na valami ilyesmire vágynék én is

Lehet tudok szerezni egy másik ugyanilyen procit. Ha ez összejön meglátjuk valóban a lap-e a szűk keresztmetszet.Meg volt még egy nagyon jó biznisz, de sajna lecsúsztam róla. Egy kétmagos E1200 lett volna kemény 3.500Ft-ért helyben, csak mire rátaláltam megvették.

Bele sem merek gondolni az mit adott volna
Mod 2:
Igen megyeget

Egyébként azt néztem, hogy a Sempron 140-et igencsak befogja ez is.Na akkor hasonló cipőben járunk mivel én is szintén poénból vettem

Ez 2.400Ft volt postával, szóval maga a proci 2.000
Van egy 640-es Pentium is nem lövöm le a poént, de jó helyen kapizsgálsz
-
Alister71
nagyúr
válasz
gabo9201
üzenetére
klikk, 100% OC alapfeszen, EP35-DS4-ben, LLC autón, szerintem bekapcsolva, mert semmit nem droppolt.
Megyeget szépen a lelkem: klikk

Valóban nagyon életképes proci, szerintem a P4-eket tönkre veri, sőt még a D9xxx-es procikat is komolyan fenyegeti.
Mostanában 2k-ért hozzá lehet jutni. Én is csak poénból vettem meg, mert kíváncsi voltam rá mit tud.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- World of Tanks - MMO
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Futás, futópályák
- Gyúrósok ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Szólánc.
- Melyik tápegységet vegyem?
- Call of Duty: Black Ops 7
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614, 100% Akkumulátor
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- Razer Blackshark v2 Pro Vezeték nélküli Fejhallgató
- Lenovo 16 Legion Slim5 WQXGA 165Hz G-Sync Ryzen7 7840HS 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Garancia
- Kötelező darab a karifa alá! Asus Tuf Lap!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

)