Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
sun35
csendes tag
válasz
darál0w
üzenetére
Sziasztok. Szeretném kérni a véleményeteket, hogy érdemes tuningolni a számítógépem?. És ha igen hogy, lehetséges?
A pc-m adatai:
Alaplap neve: ECS 848P-A (Deluxe) (5 PCI, 1 AGP, 1 CNR, 2 DDR DIMM, Audio)
Alaplapi lapkakészlet: Intel Breeds Hill i848P
CPU típusa: Intel Celeron, 2400 MHz (24 x 100)
Rendszermemória: 1024 MB (PC3200 DDR SDRAM) -
buccser
csendes tag
válasz
darál0w
üzenetére
Üdv
Az lenne a gondom, hogy végigolvastam a segédleteket az elején a topiknak, s láttam ugyn, hogy AMD-re vonatkoznak, de próbáltam ez alapján állítgatni kicsit, az intel q9400-as processzoromat.
A bios-ban nem leltem, konkrétan feszültség állítást, csas az FBS-t meg on demand clock valami...ezeket finoman állítgattam kicsit, de nem lett jobb semmi.
Valaki tudna segíteni, hogy miket kellene próbálgatni?
-
csabsz13
aktív tag
válasz
darál0w
üzenetére
helló,
a feszültségekhez nem nyúltam hozzá.
a BIOS-ban a performance menüben a voltages alatt a processor core mellett dynamic beállítás van (ezzel ellentétben a memory-nál pl. ott van egy konkrét szám). ott egyébként én nem is tudok per pillanat változtatni, mert inaktív az a rész (gondolom egy másik beállítás miatt).a két olvasmányt köszönöm, a 2. számú alapján próbálkoztam elsőre, de sajnos nekem más típusú BIOS-om van és nem találtam meg minden opciót, amiről ebben ír.
ha esetleg segít valamit, akkor pakoljak fel képet a BIOS-ról?
azt azért hozzáteszem még (talán az előbb nem írtam), hogy mindez gyári hűtővel megy, szóval lehet, hogy ezért nem jön ki több belőle...
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3654
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest