- Pulsar X2 V3 Size 2 Gamer Egér és Pulsar 8K Wireless Dongle
- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- sellerbuyer: Hogyan turbózd fel a NAS-od sebességét olcsón és egyszerűen?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
sestertius
őstag
válasz
darál0w #17245 üzenetére
KHX2000C8D3T1K2/4GX
4GB 2000MHz DDR3 T1 Series Non-ECC CL8 DIMM (Kit of 2) XMP
8-8-8
1.65VValamint, mint tájékoztatás:
DUAL-CHANNEL MEMORY KITS "X" suffix designates XMP ready for Intel Core i5 7xx and Core i7 8xxx series processors and systemsEz annyit jelentene, hogy valamit nem fogok tudni "kihasználni" az E8400 procimmal gondolom... így van?
meg ezt is írja:
1.65v voltage for dual-channel Intel Core i5 7xx series and Core i7 8xx series applications -
sestertius
őstag
válasz
darál0w #17245 üzenetére
teszt hőmérsékletek nem mérvadoak 24/7re, de ha nem tudod kiteszteni, a magas hő miatt, akkor nem is fogod 24/7re sem használni...érted gondolom
nem.. nem teljesen tiszta, hogy mi az a 24/7, és ha valami teszt progit még le kell nyomni, szólj nyugodtan...
a kisebb cpu core feszre majd még rápróbálok, de szerintem ennyi lesz a vége...szorzó emelés... azaz? Az 1333MHz-t emelem feljebb, és kész? Feszültséget nem?
Hajlamos vagy megfeledkezni arról, hogy amatőr volnék..Megtaláltam azt is, amit korábban kerestem... LINKED-re állítva van lehetőség állítani az FSB - Memory Ratio-t, azaz Sync, vagy 5:4 stb... ezt kell nekem állítani?
Ja és a ram gyári értékeit hol találom? A honlapján? Ahhoz feszt is emelni kell tudtommal... 1,65V-ra.
Megpróbálok utána nézni..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF VG34VQL3A 34 180Hz VA 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPad Air 4 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX G17 G713IM 17 notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Bomba ár! Asus X540YA - AMD A8 I 8GB I 512SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest