- Pulsar X2 V3 Size 2 Gamer Egér és Pulsar 8K Wireless Dongle
- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- Matteo005: 9800X3D
Új hozzászólás Aktív témák
-
sestertius
őstag
válasz
darál0w #17211 üzenetére
Üdv!
Na most akkor ez nem teljesen tiszta...
Korábban, az előző beállításoknál 1,25V volt mindkettő.. azt hittem, az csak jó, ha a cpu fsb kevesebb, 1,2V most.
A VID 1,137V, elméletileg, ezt adja be a cpu fsb-hez alapból /1,1V/, a cpu core-nak meg ~1,21-et.A hő a teszt alatt 67-ig szaladt fel, de a hűtőt nem vágtam oda neki koppra, egyébként ennyi sem lett volna.
A ram és minden más érték alapon, ahogy mondtad: 1333MHz-en van.
A hídnak akkor adok még plusz 0,1 feszt. Ez az nForce SPP vagy az nForce MCP lesz? Az nForce SPP "Core Voltage level for nForce SPP", az nForce MCP "Core Voltage level for nForce MCP. Szerintem előbbi... 1,3V ez, az MCP 1,5V. Erre tanácsolták a topikjában, hogy 1,5V-ra mehet mindkettő... nem tudom. Hogy legyen?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- ASUS TUF Dash F15 - 15.6"FHD 144Hz - i7-11370H - 16GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF VG34VQL3A 34 180Hz VA 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest