- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
megint én
őstag
válasz
darál0w #16253 üzenetére
Aha... értem nagyjából, olvasgatom álltaláben, ha elakadok, de ezek nem voltak ott...
Akkor átveszem még 1x amit írtál, nehogy félreértsemLoad-Line Callibration [auto] - ezt kikapcsoltam!
QPI/Vtt [1.100] - Ezt feltoltam már 1.19-ig, mert nem tudom miért nem bírja tovább..
Isochtonus Support [auto] - ez nemtom mi (te sem, én sem xD, Mind1, akkor nem fontos)
PCI express [auto] - 100 -Ha jól értem maradhat auto, ami annyit tesz, hogy 100
C.I.A.2 [auto] - off.- ezt akkor minyár kikapcsolomIntel(r) Turbo Boost Technology []
-CPU Enchanced halth [auto] - energiagazdélkodásnál játszik szerepet. kapcsold be
-C3/C6/C7 State Support [auto] - ez is
-CPU Termination monitor [auto] - ezt is lődd be
-CPU Eist Finction [auto] - szintén energiagazdálkosás
-Bi-Direction PROCHOT [auto] - fogalmam nincs.
Ezeket meg akkor be kapcsoljam? (mármint az első, és az utulsó kivételével)Amúgy ami a ram UNCORE szürke, de mindíg a duplájára rakja...
Meg még nem tudom ezt "Hyper Threading (HT), ami szintén az i7 egyik hasznos funkciója. Ez lehetővé teszi, hogy minden natív mag két szálon tudjon dolgozni, tehát virtuálisan 8 processzormagunk lesz. Ezt a funkciót is külön kell bekapcsolni a bios-ban. A sok magot támogató professzionális programok esetében nagyon hasznos lehet."
Ezt hol lövöm be?Utolsó kérdés. Azt mondtad, hogy ezek szerint kevés a Vcore, de akkor nem értem.
200x19-en elindul, és lementem egészen 1.25-ig, és még pöpec ment, gondoltam, akkor megpróbálom a 20-as szorzót, adtam neki kb 3.2v-t és nem hogy a prime, hanem még a rendszer sem állt föl! Tehát adtam neki, VTT 1.19-et, de így sem. Az a +1 lépés, ennyire a végét jelentené, hogy előtte jóformán alap fesszel, de innen sehova sem? Ugymond "falba ütközik" ez a MAX? Vagy még próbáljam 3.5-tel? Csak hát, azt minek? 24/7re, 1.3 fölé nem szeretnék menni semmiképp, mondjuk a Novtua bírja, 60°C fölé nem megy, de jön a nyár, és nincs légkondi... :S
Új hozzászólás Aktív témák
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest