Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• megint én

őstag

válasz darál0w #16253 üzenetére

Aha... értem nagyjából, olvasgatom álltaláben, ha elakadok, de ezek nem voltak ott...
    Akkor átveszem még 1x amit írtál, nehogy félreértsem

Load-Line Callibration [auto] - ezt kikapcsoltam!
    QPI/Vtt [1.100] - Ezt feltoltam már 1.19-ig, mert nem tudom miért nem bírja tovább..
    Isochtonus Support [auto] - ez nemtom mi (te sem, én sem xD, Mind1, akkor nem fontos)
    PCI express [auto] - 100 -Ha jól értem maradhat auto, ami annyit tesz, hogy 100
    C.I.A.2 [auto] - off.- ezt akkor minyár kikapcsolom

Intel(r) Turbo Boost Technology []
    -CPU Enchanced halth [auto] - energiagazdélkodásnál játszik szerepet. kapcsold be
    -C3/C6/C7 State Support [auto] - ez is
    -CPU Termination monitor [auto] - ezt is lődd be
    -CPU Eist Finction [auto] - szintén energiagazdálkosás
    -Bi-Direction PROCHOT [auto] - fogalmam nincs.
    Ezeket meg akkor be kapcsoljam? (mármint az első, és az utulsó kivételével)

Amúgy ami a ram UNCORE szürke, de mindíg a duplájára rakja...

Meg még nem tudom ezt "Hyper Threading (HT), ami szintén az i7 egyik hasznos funkciója. Ez lehetővé teszi, hogy minden natív mag két szálon tudjon dolgozni, tehát virtuálisan 8 processzormagunk lesz. Ezt a funkciót is külön kell bekapcsolni a bios-ban. A sok magot támogató professzionális programok esetében nagyon hasznos lehet."
    Ezt hol lövöm be?

Utolsó kérdés. Azt mondtad, hogy ezek szerint kevés a Vcore, de akkor nem értem.
    200x19-en elindul, és lementem egészen 1.25-ig, és még pöpec ment, gondoltam, akkor megpróbálom a 20-as szorzót, adtam neki kb 3.2v-t és nem hogy a prime, hanem még a rendszer sem állt föl! Tehát adtam neki, VTT 1.19-et, de így sem. Az a +1 lépés, ennyire a végét jelentené, hogy előtte jóformán alap fesszel, de innen sehova sem? Ugymond "falba ütközik" ez a MAX? Vagy még próbáljam 3.5-tel? Csak hát, azt minek? 24/7re, 1.3 fölé nem szeretnék menni semmiképp, mondjuk a Novtua bírja, 60°C fölé nem megy, de jön a nyár, és nincs légkondi... :S

Új hozzászólás Aktív témák