Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz
Piloss
üzenetére
Ha húzod a procit, akkor húzod vele a ramokat is, s ha húzod, kell a memóriának is a plusz fesz.
(#10998) Cruel_Death:
Francba Te! Én Abitos voltam világ életemben, s szerintem brutal jók tuningban (IB9, IP35E lapokban 4GHz-nél voltam simán 2180-nal PL), de.. Az a lap..mindenre jó, csak tuningra nem. A 2xxx-es széria bestbuy volt, "überbrutal" tuning, de ott is a 2140-2180-as. Jó még a 2160-as is , de 22xx-as széria lényegesen gyengébb. Szoftveresen maszatolhatsz vele, de az "cigánymunka lenne" s értelme egy szál se. Viszont ha találnál valakit aki nem tuningol és elcserélné, egy IB9-cel, és egy 2180-nal Te 100x jobban járnál. ( A "Te" arra szólt, hogy tuningban )
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Fogyjunk le!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Asustor NAS
- Projektor topic
- Kuponkunyeráló
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- További aktív témák...
- Nikon D3500, Tükörreflexes (DSLR) fényképező
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Eladó szép állapotban levő Samsung Galaxy A12 4/64GB kék / 12 hónap jótállás
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Francba Te! Én Abitos voltam világ életemben, s szerintem brutal jók tuningban (IB9, IP35E lapokban 4GHz-nél voltam simán 2180-nal PL), de.. Az a lap..mindenre jó, csak tuningra nem. A 2xxx-es széria bestbuy volt, "überbrutal" tuning, de ott is a 2140-2180-as. Jó még a 2160-as is , de 22xx-as széria lényegesen gyengébb. Szoftveresen maszatolhatsz vele, de az "cigánymunka lenne" s értelme egy szál se. Viszont ha találnál valakit aki nem tuningol és elcserélné, egy IB9-cel, és egy 2180-nal Te 100x jobban járnál. ( A "Te" arra szólt, hogy tuningban )