Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- i5 12400F - báránybőrbe bújt farkas
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig II.
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
Ez egy agyalós-beszélgetős Covid-19 topik. Érvelni kötelező, a másikkal foglalkozni tilos, rettegőzés duplán, a szemlélet tudományos (a "meddig maradjanak a lezárások", azaz a társadalmi rész elfér, de csak szűken/járványhoz kapcsolódóan), ergo nem oltásellenes, nem hit alapú. Ami ebben a szellemben íródik, marad, ami nem, az nem, téríteni meg se próbálj.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hombre[EU]
veterán
válasz Sir Pocok #50340 üzenetére
nekem ez a kommunikáció megint nem tetszik (mint amikor az elsō astrás köpet után tízezrek mentek egymás taknyát-nyálát szürcsölni a tengerpartra). elkapta ~1millió ember, oké. kik azok,mik azok? ha a 90%-a 30-40év alatti akkor persze,hogy kihordják 3nap alatt,ahogy az eddigieket is. mi a helyzet az idōs,nyugdíjas populációval,akik a halottak 90%-át teszik ki?
szüleim nyáron kapták a másodikat. most elviszem ōket, hogyan magyarázom meg nekik,hogy talán 10hétig rendben vagytok, de viselkedjetek úgy,mintha semmit sem kaptatok volna? sehogy. másnap már lehúzott maszkkal fognak 10centirōl egymás arcában pletykálni hisz most oltottak és azt mondták az omikrontól már nem kell félni...
azon is gondolkoztam,hogy lockdown alá helyezem ōket és megvárni a tavaszt míg hoznak rá valamit, mert ez lesz a domináns egy jó ideig[ Szerkesztve ]
Life, Uh, Finds A Way
-
hombre[EU]
veterán
válasz t72killer #45851 üzenetére
2-3hete volt pozitív ag+pcr tesztem, tünetmentesen lement szóval ezzel most nem kísérleteznék...majd tavasz elején.
vicces,hogy ezt az oltóponton összeszedést felhoztad,mert a a teszt elōtt 5-6nappal voltam egy ilyen országos antitest felmérésenLife, Uh, Finds A Way
-
hombre[EU]
veterán
válasz tom_tol #45834 üzenetére
az eu-ban 9hónapig érvényes a másodiktól, aztán +9hó a harmadiktól. nekem így mondták.
szerintem kb. 23ig biztosan menni fog, aztán elkezdenek csökkeni a számok. valószínū egyre kevesebben fognak visszajárni a 4.,5.,6. bökésre...és/vagy jön egy új, súlyosabb próbléma,ami elveszi a figyelmetLife, Uh, Finds A Way
-
hombre[EU]
veterán
-
hombre[EU]
veterán
látom itt tényleg komolyan rávagytok függve a témára(no offense ) szóval rákérdeznék a Johnson-os vakcínára
elōször is, tényleg kevésbé biztonságos vagy urbanlegend?
màsodszor, utazás szempontjából elismerik mindenhol (ázsia,afrika is)?
harmadszor pedig mi a helyzet a meghosszabbításával? ugye egy pfizernél a 2. után 9hó aztán a 3. után +9hó. ennél ugyanazt belövik még egyszer és van megint 3/4év greenpass? ki van ez már találva?[ Szerkesztve ]
Life, Uh, Finds A Way
-
hombre[EU]
veterán
válasz Stanlee #45650 üzenetére
persze, az oltás hasznos. biztonság kedvéért mindenki menjen. de könyörgöm, hagyjuk már abba generációk megnyomorítását (kezdve a legkisebbektōl a tinikig), és tudom könnyen beszélek és csúnya lesz, de hosszútávon többeknek ártunk,mint amit megmentünk.
Life, Uh, Finds A Way
-
hombre[EU]
veterán
ja, nem a tagadásról szól. csak arra akartam rávilágítani,hogy ha tesztelsz akkor lesznek pozitívak. de az nem azt jelenti,hogy világvége van,mert ha a rizikós réteg oltott, az oltatlan meg egészséges akkor "mehet a csók&szerelem"...mert csak egy nátha lesz belōle. de a valóságban sajnos terrort és korlátozást fognak gyakorolni,mert a számok (amirōl jól tudjuk,hogy mennyire reálisak)
[ Szerkesztve ]
Life, Uh, Finds A Way
-
hombre[EU]
veterán
ja, körülöttem és ismerōseim körül is (velem együtt) rengetegen pozitívak...mivel mindenhol mindig tesztelnek. tudok munkahelyekrōl,ahol heti többször mindenkit.
de érdekes módon a legdurvább is csak taknyos, nekünk teljesen tünet nélkül kijött/átment...egy kicsit még covid-szkeptikus is lettem[ Szerkesztve ]
Life, Uh, Finds A Way
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hardcore café
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 8. nap: Ghostrunner 2
- Autós topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- EAFC 25
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest