- Fogadj örökbe egy szervert, avagy hogyan építsünk otthoni labot II. (Avagy miért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Egy újabb érdekes eset
- New Game Blitz - 2025
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Az elfelejtett kiberfegyver
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
Ez egy agyalós-beszélgetős Covid-19 topik. Érvelni kötelező, a másikkal foglalkozni tilos, rettegőzés duplán, a szemlélet tudományos (a "meddig maradjanak a lezárások", azaz a társadalmi rész elfér, de csak szűken/járványhoz kapcsolódóan), ergo nem oltásellenes, nem hit alapú. Ami ebben a szellemben íródik, marad, ami nem, az nem, téríteni meg se próbálj.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TA68
őstag
Most volt nálam egyik antivaxxer ismerősöm, aki eddig nem volt hajlandó maszkot hordani, de most felvette, nehogy megfertőzzem tüskefehérjével. Merthogy a beoltottak szerinte azt lélegeznek ki és nagyon veszélyes. Ezek után már semmin sem tudok csodálkozni. Ezek az emberek egymást hülyítik a facebookon.
-
TA68
őstag
-
TA68
őstag
Ma megkaptam a második Pajszert. Kicsit érzem az oltás helyét és enyhén fáj a fejem. Egyenlőre ennyi.
[ Szerkesztve ]
-
TA68
őstag
Az utcánkban sok idős 60 év feletti ember él és mindegyik kínai vakcinát kapott. (legalábbis akikről én tudok) A fiatalabbak AZ-t és Szputyint.
-
TA68
őstag
Tegnap beszélgettem az egyik haverommal, (55 éves) aki elmesélte, hogy az apja és az anyja is megkapta a Pfizert. Mondom neki, már én is megkaptam az első adag Pfizeremet.Te nem oltatod be magad?
- Én?..Én nem vagyok tápos![ Szerkesztve ]
-
TA68
őstag
Mindenki, aki Sputyin vakcinát kapott, mellékhatásként Putinra fog hasonlítani.
-
TA68
őstag
Ez nagyon nem jó. Ezzel is tisztában kellene lenni az oltáselleneseknek. Úgy vannak vele, ha el is kapják, majd könnyedén kiheverik. Ez így orosz rulett.
Tele van a Szent Ferenc Kórház poszt-Covid részlege -
TA68
őstag
-
TA68
őstag
Azért ebben is lehet valami: EU-s országok machinációja áll az AstraZenena elleni hadjárat mögött?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- S.T.A.L.K.E.R. - Anomaly
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A Galaxy S25 az első telefon Qi 2.1-gyel
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...