- ldave: New Game Blitz - 2025
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Arc összefoglaló szerkesztés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Ez egy agyalós-beszélgetős Covid-19 topik. Érvelni kötelező, a másikkal foglalkozni tilos, rettegőzés duplán, a szemlélet tudományos (a "meddig maradjanak a lezárások", azaz a társadalmi rész elfér, de csak szűken/járványhoz kapcsolódóan), ergo nem oltásellenes, nem hit alapú. Ami ebben a szellemben íródik, marad, ami nem, az nem, téríteni meg se próbálj.
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz
kisninja #7661 üzenetére
Mindenkinél más lehet a reakció, te valószínűleg eléggé hamar belázasodsz szinte bármitől, nekem enyhe hőemelkedésem volt, de maximum 38 lehetett, nem mértem, arra nyitottam ki a szemem, hogy izzadok. Fejfájás nem volt jellemző, inkább fáradság volt, lassú voltam, másnap már szinte semmi, a karomat az éreztem és még most 3 nap után is érzem, de persze ha nem kaptam volna oltást akkor ezekkel nem is számolnék viszont direkt odafigyelek így oltás után, hogy milyen tünetek vannak és azért én is megéreztem. Feleségem alapjáraton alig 36 fokos, neki max 37°C-ra mehetett fel, minden más hasonló volt mint nálam.
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Napelem
- EAFC 25
- Battlefield 6
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Redmi Note 7 - nota bene
- Kerékpárosok, bringások ide!
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Jótállás: 2027.02.16.-ig
- IPhone 15 Pro Akku: 88% 12 hó jótállás!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest