-
LOGOUT.hu
Ez egy agyalós-beszélgetős Covid-19 topik. Érvelni kötelező, a másikkal foglalkozni tilos, rettegőzés duplán, a szemlélet tudományos (a "meddig maradjanak a lezárások", azaz a társadalmi rész elfér, de csak szűken/járványhoz kapcsolódóan), ergo nem oltásellenes, nem hit alapú. Ami ebben a szellemben íródik, marad, ami nem, az nem, téríteni meg se próbálj.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chesterfield
őstag
-
daneel_hu
addikt
válasz balojazz #6402 üzenetére
Van két barátom, mindketten tünetmentesen estek át, sajnos posztkovidosak.
Sokkal durvábban mint én, aki 2-3 hétig teljesen padlón voltam a fertőzés időszakában... Nekem volt 1-2 hónap memóriaproblémám, egyiküknek komoly szivizomgyulladása, a másiknak pedig többszervi gyulladása van. Nehezen keverednek ki belőle úgy tűnik, és a tünetmentes fertőzés után nagyjából 3 hónappal kezdődött a kálváriájuk.
Szóval neked sem biztos, hogy csak ennyi volt.
Ha igen, akkor szerencsés vagy... igen sokan járnak kardiológiára mostanság. Többnyire csak úgy "átmentek" rajta, mármint a betegségen.[ Szerkesztve ]
-
Sir Pocok
őstag
Az a baj, hogy nem jártad körül ezt a témát.
Az a gond az enyhe lefolyású COVID-dal, hogy gyenge és rövid védettséget ad (erről a tanulmányokat többször megosztottuk itt a topicban). Tehát érdemben nem vagytok előre.
Az idegsérülés nem játék, kolléganőm novemberbe esett át a fertőzésen és a mai napig nincs szaglása .
Szóval értem a logikádat, de merész játékot játszottatok.
Mindegy a Ti dolgotok nincs közöm hozzá, de a véleményemet leírtam.
[ Szerkesztve ]
Az erős embernek nincs szüksége hatalomra, a gyönge jelleműt pedig tönkreteszi.
-
félisten
Egyelore ugy tunik, hogy a felnott fertozottek 2%-a meghal (itthon), a sulyos eset az joval tobb, inkabb tizenpar szazalek. Ha ketten vagyok, akkor mondjuk (1-0.85^2) az eselyetek arra, h valamelyikotoknek nagyon kellemetlen lesz, azaz kb. 30%, hogy legalabb valamelyikotok megszopja.
while (!sleep) sheep++;
Új hozzászólás Aktív témák
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- BMW topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Minimalista külsejű, combosnak tűnő léghűtést tol ki a gyárkapun a Cooler Master
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Fotók, videók mobillal
- Opel topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- További aktív témák...
- DJI NEO Fly More Combo (FMC) drón szett - 2 év Care Refresh biztosítással
- DJI Mavic 3 Classic drón RCN1 távirányítóval - 4/3" Hasselblad kamera +táska +töltő
- CJ Jung könyvek egyben eladóak
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- DJI Mini 3 pro Fly More Combo RC - drón szett - garancia, kijelzős távirányító (32)
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest