Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• viharhozo

addikt

válasz BlackV #34306 üzenetére

A mult heten kijott oreganyamhoz a haziorvos, es vmiert ugy erezte, megfelelo kozonseg vagyok, ezert jo 20 percen at panaszkodott nekem.

O ugyanezt mondta, teljesen random, h ki kapja el es ki nem. Ill. nyilvan nem random, de valoszinuleg sose derul ki, mitol fugg. Komplett csaladokat mondott, ahol egyvalaki betegedett csak le.

Nalunk is anyam masfel hete nagyon nathas lett. Utana ket nappal elment a szaglasa. Mire hajlando volt elmenni tesztelni, addigra termeszetesen negativat tesztelt, de az eletben soha nem ment el meg a szaglasa, szoval eselyes, h koronavirus. Mas nem lett beteg, pedig sokat voltunk egy legterben, es azt se tudja, kitol kaphatta el, mert nem nagyon volt sehol.

A doki egyebkent a Pfizert szidta, nala messze tulreprezentaltak a Pfizerrel lebetegedok. Korhazba nem kerul senki, arra termeszetesen jo, de vhogy csupa Pfizeres lett pozitiv. Nyilvan nem reprezentativ a minta, raadasul o is lebetegedett Pfizerrel, tehat meg szemelyes erintettsege is van.

• PuMbA

titán

válasz BlackV #34306 üzenetére

Talán az immunrendszer is lehet a kulcs, hiszen valakinek hiába van sok antitestje, úgy átmegy rajta, hogy rendesen megérzi, mert természetileg valahogy kevésbé képes kivédenie ezt a fajta fertőzést.

t72killer: Semmit se mérettem. Az a furcsa, hogy szüleim kisvárosában tudok több fertőzöttről, de az egy kisváros, én meg Budapesten vagyok, ahol a népsűrűség sokkal nagyobb :) Miért nagyobb az esély ott a kevés ember között elkapni? Csak a figyelmetlenség / kézmosás hiánya stb. jut eszembe, hiszen vidéken kevésbé figyelnek a vírushelyzetben.

Új hozzászólás Aktív témák