- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Ez egy agyalós-beszélgetős Covid-19 topik. Érvelni kötelező, a másikkal foglalkozni tilos, rettegőzés duplán, a szemlélet tudományos (a "meddig maradjanak a lezárások", azaz a társadalmi rész elfér, de csak szűken/járványhoz kapcsolódóan), ergo nem oltásellenes, nem hit alapú. Ami ebben a szellemben íródik, marad, ami nem, az nem, téríteni meg se próbálj.
Új hozzászólás Aktív témák
-
az agy is tud regenerálódni, volt páromnál végignéztem, ahogy szépen zsugorodik a fehér folt az agyi CT-n, ahogy teltek a hónapok, fél év alatt "felszívódott". pedig neki járni is újra kellett tanulnia...
srácok, rosszindulat nélkül mondom, hogy túl sokat paráztok. éppen elég, ha komolyan veszi valaki a vírust és nem lő direkt öngólt, képben van, de ez a minden egyes ilyen-olyan tanulmány alapján szörnyülködés rombolja a pszichét. ha nem vallod be magadnak, akkor is. tudom, mert én is akkor szembesültem ezzel, amikor először azt hittem, hogy "na, most vagyok covidos". ezek a tanulmányok, amiket belinkelünk, sokszor szar minőségűek, csak nem vagyunk azon a szinten, hogy ezt kiszűrjük. most az egész világ a covidra figyel, higgyétek el, hogy boldog-boldogtalan covid témában gyárt tanulmányt, mert esetleg idézik, hivatkozzák, felkapják, ő pedig abszolút előre jut a tudományos szamárlétrán. nagy a zaj.
Új hozzászólás Aktív témák
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- Helldivers 2 (PC, PS5)
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- OTP Bank topic
- További aktív témák...
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gen. garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest