Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Kékes525

félisten

válasz Parci #58852 üzenetére

Szedem, most is, de a vitánk szempontjából ez teljesen irreleváns. Írhatnám azt is, hogy öreg vagyok, egy csomó alap betegségem van nekem és a feleségemnek és sajnos, alig védekezünk. Én igen, de a feleségem alig tartja be a védekezési szabályokat, dolgozik a munkahelyén, ahol nagyon sok emberrel kapcsolatban van, vásárolgat, mindenféle boltokat járja, ugyanúgy mint a járvány előtt, az unokák a járvány alatt többször is nálunk voltak, most is itt vannak, mindenfelé megyünk, mentünk velük, boltokba, cukrászdákba (én nem, de a feleségem és a gyerekek igen) és még fertőzöttek sem voltunk. Persze tudom ez nulla bizonyíték, úgyhogy ezt nem kell mondanod de azért leírtam.

A te elképzelésed szerint COVID-19 terápia amit hivatalosan a kórházak döntő többségében alkalmaznak részben (részbent írtam, nem teljeset!) sz@r, nulla, f@szság és írathatnék még ide negatív jelzőket, mivel alkalmazzák ezeket a kezelések során.

Ne haragudj, de nagyon nem értek egyet azzal, amit írtál. A te általad linkelt cikkben is ott volt a D vitamin, amivel magadnak mondtál ellen. Minek adnak D vitamin, hiszen azonnal nem lehet pótolni a hiánybetegséget, mondod. Ebben igazad is van, de javítani az állapotot az már más, azt a gyors pótlás is szinte azonnal megteszi. Az hogy statisztikailag csökkentheti a lélegeztetőgépen és a kórházban eltöltött időt, az nem ér semmit, vagy az hazugság szerinted? Akkor miért linkelted?

Persze tudom, hogy ez egy fingilingi lap, fingilingi cikk, de azért mégis: [Impact of daily high dose oral vitamin D therapy on the inflammatory markers in patients with COVID 19 disease]

"Conclusions

Immune dysregulation in COVID-19 is marked by increased inflammatory biomarkers such as N/L ratio, CRP, LDH, IL6 and Ferritin. Vitamin D is a potential immunomodulator and its adjunctive role in the treatment of COVID-19 is established by this study. Improvement of serum vit.D level to 80–100 ng/ml has significantly reduced the inflammatory markers without any side effects. Hence, adjunctive Pulse D therapy can be added safely to the existing treatment protocols of COVID-19."

" ha valaki hiánybeteg, akkor annak segíteni fog a gyorsban tolt bármi is."

Igaz, ezért alkalmazzák az orvosok döntő többsége a felső légúti megbetegedésekben, mert az emberek többsége hiánybeteg. Például már az elhízás miatt is. A nátha, influenza esetében is írnak fel nagy dózisú C vitamin. Minek? Akkor ők is f@szok?

A hiány betegségek szinte mindegyikében gyors javulást lehet elérni a nagyobb adag pótlásával. Javulást írtam és NEM teljes gyógyulást! Nagy különbség!

És az előbbi írásomban bizonyítottam, hogy az emberek többsége hiánybeteg! Vagy bizonyítsam azt, hogy az elhízottak hiánybetegek is egyúttal?

[The Malnutrition of Obesity: Micronutrient Deficiencies That Promote Diabetes]

[link] , [link] , [link] , [link] ,

Új hozzászólás Aktív témák