- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Ez egy agyalós-beszélgetős Covid-19 topik. Érvelni kötelező, a másikkal foglalkozni tilos, rettegőzés duplán, a szemlélet tudományos (a "meddig maradjanak a lezárások", azaz a társadalmi rész elfér, de csak szűken/járványhoz kapcsolódóan), ergo nem oltásellenes, nem hit alapú. Ami ebben a szellemben íródik, marad, ami nem, az nem, téríteni meg se próbálj.
Új hozzászólás Aktív témák
-
daneel_hu
addikt
válasz
Sir Pocok #21508 üzenetére
"Bár nem feltétlen ide tartozik inkább lazába lenne a helye de erről mit gondoltok?
Két hét múlva megszűnhet a legtöbb korlátozás az Egyesült Királyságban
A végső döntést jövő hétfőn, a legfrissebb adatok megvizsgálása után hozzák meg, de Johnson arra is figyelmeztetett, hogy az előrejelzések szerint az esetek egy hónap múlva 50 ezerre nőhetnek, és „sajnos meg kell békélnünk azzal, hogy a Covid újabb halálos áldozatokat fog szedni”.
Szerintem ez egy kicsit durva, erkölcsileg vállalhatatlan döntés de lehet, hogy én vagyok szentimentális."WIMBLEDON full full full megy...
Tavaly meg sem tartották... most pedig senki nincs maszkban a nézőtéren.Nagy gáz lehet az UK-ban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óra topik
- Kedvenc zene a mai napra
- Kivizsgálja az Arc meghajtó magasabb többletterhelésének az okát az Intel
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen routert?
- Az egész világon terjeszkednek a dollármilliárdos kibercsalók
- Napelem
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 14100 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest