- sziku69: Szólánc.
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
TRÓNOK HARCA
Új hozzászólás Aktív témák
-
b3Ro
senior tag
válasz
bagyulajuve #20296 üzenetére
Azert irtam, h "...es a zaro 10 perc, csak ujabb kerdeseket generalnak."
En is ugyan ezt kerdezem mint te, es sokan masok is fognak.
-
b3Ro
senior tag
A haradik resz szamomra egy nagy csalodas volt az NK miatt. A negyedik resz meg egy nagyon gyenge eresztes lett sajnos. Semmit nem magyaraznak meg, mintha az elozo reszben nem az x eve beharangozott komaval lett volna a mindent eldonto csata.... Erre kaptunk egy nagy csomo dumat. Ez az ujabb resz teljesen sulytalan volt. Siman csinaltam egy kavet mig ment a haterben. Talan 2 erdekes jelenet volt.
Az, hAz elso mikor a Stark csipet-csapat elbeszelget, a masodik pedig mikor Danny a vacsoranal befeszulve nezeget. Nah itt mar lehet latni, h be fog kattanni. , a seregek teleportalnak es a zaro 10 perc, csak ujabb kerdeseket generalnak.lelottek egy sarkany -
b3Ro
senior tag
válasz
leslieke #783 üzenetére
Engem zavar,hogy ilyen sokat valtoztattak. A 7. Reszig neztem még meg, mert nem vonz a többi része. inkább elolvasom a kobor lovag -ot, ami kb 100 evvel a mostani események elott jatszodik. nem egy hosszú darab, de legalább jobban megismerem a Targeryen hazat. Mar a felét elolvastam, és jó alapozas az 5. kotet elott.
-
b3Ro
senior tag
Jo volt, szep volt a 6. resz, de, a 90% nem a konyvbol volt... en mar olvastam, de meg igy is izgultam, h mi lessz, mert nagyon elrugaszkodtak a keszitok...
-
b3Ro
senior tag
Megneztem az 5. reszt, ami hozza az elvart szintet, de van 1-2 dolog ami bosszant.
Spoiler
A haromszemu varju amit Bran meselt Oshanak. A konyvben folyamatosan utalnak ra, es fontos is lessz. A sorozatban meg tolytak ra, es nekem ugy tunik, mintha rajottek volna, h fontos, es hirtelen temaztak rolla.
A masik, szinten Bran es Osha kozott. Bran elmondja , h mit almodott. Ez kurvara nem igy van. Mert mas almodta meg, es aki almodta, es a tesoja nagyon fontos lesz a jovobben, hisz folymatosan benne lesznek a 3. kotetben.Spolier
Tudom, h 10 reszbe bele kell suriteni az egesz kotetet, de nekem ugy tunik mintha elolvasnak a rendezok az aktualis reszt a konyv sorozatbol, oszt jo. Nem foglalkoznak vele, h mi lesz a kovetkezo kotetekben.
Erre utal nekem Nikolaj Coster-Waldau nyilatkozata is, aki azt mondta, h nem olvasta meg a teljes regenyt, csak mindig elore olvas. Tetszik neki a Jamie altal kepviselt szerep, jellem, amit es ahogyan kepvisel. Nem lovom le mi lessz Jamivel..... -
b3Ro
senior tag
Nincs veletlenul egy konyves topik itt Prohardveren ? Alig birok magammal, h ne irjak semmi spoileres dolgot
-
b3Ro
senior tag
válasz
WonderCSabo #533 üzenetére
Spoiler
Ki kell varni a 3. kotet veget es akkor... sokan fognak itt orulni akik nem szeretik
-
b3Ro
senior tag
-
b3Ro
senior tag
válasz
kisbandima #472 üzenetére
Nekem szerencsere mar suli problemam nincs, helyette dolgozni kell
.
A tel biza kozeleg, nem arulok el nagy dolgot, ha leirom, h meg a 3. vegen meg nem koszontott be a tel. -
b3Ro
senior tag
válasz
kisbandima #465 üzenetére
En most fogok a vegere erni a 3. kotetnek. Ami erdekel teged a tanacs tagjairol az ki fog derulni, de a 3. ban olyan szarkavras van,h aki nem olvasta, csak a sorozatot nezi, az nagyon-nagyon meg fog lepodni !
Eszmeletlen jo a regeny, nem lehet lerakni. 7 kotetig meg sem all az oreg
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Tesla topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Indián keresztül kerülné meg Trumpot az Apple
- Megújult a PROHARDVER!
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Politika
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest