- gerner1
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
TRÓNOK HARCA
Új hozzászólás Aktív témák
-
oxox
addikt
ravasz
mondjuk igy szerintem igazan a konyvnek tettek ezzel jot...marhogy a majd egy eves szunettel...mondjuk nem is ertem a hbo hogyan lohet ekkora bakot...
kevesebben biztos nem fogjak megvenni a konyvet, de aprilisban mar ki fog emlekezni pl arra, hogy a kovacs gyerek aki a kiscsajjal megy eszakra az Robert fattya...
majd adhatjak le ujra elorol.... -
oxox
addikt
spoiler....el is fogja....a harmadik évadban.
hát ha ezek akkora sárkányok lesznek mint aminek a feje az alapsorban volt, akkor nincs is szükség az észak-dél harcra....odalehet adni a koronát Danynek
és tojást remélem szerez még, hogy legyen egy komoly serege (sárkányokból)
Drogot sajnálom, ráadásul a hülye kurvának (boszorkány) lehetett volna annyi esze, hogy rájön, hogy Dany jó irányba tudja terelni az egész klánt....de így a megmaradt túlélőt, meg szombszédos falú is az Ő sorsukra jut az új vezető miatt...
Király sorozat! Nem tudom, hogy jó-e, hogy sokat várni, mert egyrészt legalább rendesen összerakják a folytatást, másrészt már most nézném a folytatást.
-
oxox
addikt
nem szuletik szuksegszeruen "gnom" gyerek a csaladonbeluli nemzesbol (foleg, ha nem sokadik generacios)....akkor a nemesek nagytobbsege nem lenne 100-as a nagy beljterjesseg miatt...azt meg eleg nehez elkepzelni, hogy kiderulne, hogy nem a kiraly fia (szerintem sem az)...egyreszt nyilvan ott is 9honap kell egy gyerek szuletesehez, es a kiraly tudna, hogy abban az idoben egyutt voltak, vagy sem, tehat o is palyazhat az apa cimre, masodsorban a lovagi tornan elesett fattya sem nagyon hasonlitott ra...harmadsorban, hogy is deritenek ki: hivjak a helyszineloket dns mintat venni?
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i3 14100 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest