- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sh4d0w: Árnyékos sarok
-
LOGOUT
Üdv a trollok között!
Új hozzászólás Aktív témák
-
customer114
őstag
válasz
customer114 #22014 üzenetére
Megittam egy kávét, így már nem tudok fáradt témákban tanácsot adni.
K-Pax film szerint az univerzum tágul, majd összeesik, újra tágul és újra össze esik végtelen időkig és mindig ugyan úgy tágul és omlik össze, tehát ez ami most történik, hogy én ezt most leírom neked már rengetegszer megtörtént. Az univerzum mindig ismétli önmagát.
(egynek jó lesz?
)
-
EmberXY
veterán
válasz
customer114 #22014 üzenetére
Rendben, én meg majd megcáfolom.
Egyébként azon már sokszor gondolkodtam, hogy mi lehet akkor, amikor már "nincs semmi" finoman fogalmazva, ugyebár elalvás előtt a legutolsó kép mindig megmarad, és az ébredés utáni első képpel folytatódik, közötte legyen bármennyi idő is (és bármilyen okból legyek is kiütve
). De azt soha nem tudtam még elképzelni, hogy milyen lehet akkor, amikor nem ébredek fel, egyszerűen milyen lehet a "semmi", és valahogy kénytelen vagyok valami elméletet odatenni, ami azt hivatott közvetíteni, hogy lesz valami utána is... Ezért kavarodik ide a lélek fogalma, de valahogy nem tudom racionálisan elképzelni.
A rengeteg halálközeli meg ilyen-olyan élmény beszámolók alapján simán elmondható, hogy az agy bionyos tevékenységei kelthetik azt a képzetet, hogy valami történik a halál után, de aki még nem jött vissza, az nem mesélt arról, hogy milyen, amikor nincs semmi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen routert?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 OC 8GB NZXT H400 fekete Enermax 750W
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged