Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Üdv a trollok között!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
pikszel
addikt
válasz
EmberXY #23183 üzenetére
Némi 3d karakteranimáció (mocap), átültetve Unitybe, a HTC VIVE trackereinek segítségével rámixelve élő kameraképre. Arról nem beszélhetek egyelőre, hogy mi lesz a vége, érjétek be ennyivel
Az nem az én csatornám, oda kérték a feltöltést, én itt vagyok fellelhető.
-
pikszel
addikt
válasz
EmberXY #23177 üzenetére
Voltam, lettem, és igen, van munka bőven. Ezen dolgozom most
-
pikszel
addikt
válasz
EmberXY #23171 üzenetére
Ó, én mindent is tudok. Jó a szemem, itt a helyem? GRU' jópofa, de nem dolgozom neki.
-
customer114
őstag
válasz
EmberXY #23104 üzenetére
Hosszas kutatómunka és álmatlan éjszakák előzik meg, amíg kiválasztom youtube-ról azt az egy számot, ami érdemes a linkelésre.
Nem hallgatok minimal technot, 9gag-en linkelte valaki hsz.-ban és csak a képi része miatt figyeltem fel rá.
(Ne felejtsd el ellenőrizni a rejtett linkeket.)
-
-
somogyib
őstag
válasz
EmberXY #23091 üzenetére
Hát érdekes lehet, én szerencsére még ilyenen nem vettem részt (és nem is akarok).
A szituációs gyakorlatok azok milyenek?
A: - Figyelj Boss! Ha még egyszer ilyen feladatot adsz nekem, beverek egyet!
B: - Nemár Géza! Te ittál?
A: - Igen. De ez egy konfliktusteszt b**meg! Nem ez a jó válasz!
B: - Ne, a nyakamat ne!...ez csak egy szituációs gyakoorrrrlll...
A: - Akkor is meghalsz!...Amúgy jó csajok voltak? Mert az olyan szituációs problémára lenne jobb megoldásom.
-
-
törölt tag
válasz
EmberXY #23059 üzenetére
Engem valahogy Colin Farrell-re emlékeztet, de nem találtam meg azt a képet amit kerestem róla....
-
somogyib
őstag
válasz
EmberXY #23026 üzenetére
Ez a Karcag-Miskolc szakasz volt, holnap van az utolsó Kazincbarcikán.
Egyébként annyit látsz az egészből, hogy előtte kb. 15 perccel megjelennek láthatósági-mellényes emberek, lezárják az utcát, aztán jön egy csomó motoros rendőr, autó, helikopter. Odaér a mezőny, és mire kettőt tapsolnál, már el is húztak. -
somogyib
őstag
válasz
EmberXY #22990 üzenetére
Ezen már az atom se segít. Ma bármit eladhatsz csak legyen felvevőpiac. Ha szar, ha jó, az érték nem számít, csak a nézettség meg a lájkszám. A kommenteknél is mindegy, hogy pozitív vagy negatív irányba dől, a lényeg a mennyisége, mert arra a népességre lehet reklámokat dobálni mázsaszám.
<internetes gazdasági filozófia off>
T_chris Tamoo már olyan régen van az arcképgyárosi pályán, hogy elfelejtette mennyit lehet ezzel szakítani. Ha engem kértél volna, öt doboz sörért megcsinálom. És így legalább én is jól jártam volna.
Egyébként tényleg jó lett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest