Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Üdv a trollok között!
Új hozzászólás Aktív témák
-
EmberXY
veterán
-
KROK640
nagyúr
válasz RandomName #37200 üzenetére
Valószínűleg.
Nem tudtam, mert mióta az István úti üzlet meg van csak oda járok, nekem sokkal-sokkal jobban útbaesik.Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
KROK640
nagyúr
válasz koshmar #37187 üzenetére
Nálatok november van? Mert van akinél már igen
Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
-
Tasunkó
senior tag
-
KROK640
nagyúr
KIHAjoLNI VESZÉLYES!
-
-
EmberXY
veterán
válasz RandomName #37224 üzenetére
Ilyen apróságokon akadunk fent, ahol Koshmar jelen van?
Up the Irons!
-
koshmar
addikt
Nem félek!!
[ Szerkesztve ]
Egy medvével nehéz beszélgetni, mert gyakran félbeszakit..
-
EmberXY
veterán
válasz koshmar #37233 üzenetére
De azt is mondta, hogy közben szedd ki belőle az egész cuccot, ami a szőnyeg felett lángol majd, vagy csak egy hosszabb szálú gyufával nyúlj be és gyújtsd meg?
A helyedben nem is raknám vissza, sőt, valahol a falon vágnék a csövön egy lyukat, és azt gyújtanám meg.[ Szerkesztve ]
Up the Irons!
-
koshmar
addikt
válasz EmberXY #37234 üzenetére
Először én is a kis kerek üveget vettem le és ott próbáltam gyufával, de a konvektorban igen nagy huzat van, a nagy gyufát is erőfeszítés nélkül elfújja azonnal.
Esetleg ha 2-en vagyunk, a másik valaki a parapetnél betömi ronggyal, talán úgy..Csak így tudom meggyújtani.. szikra ugyan van, de ha 1 percig kattogtatom, akkor se kapja el.
-
Tasunkó
senior tag
válasz koshmar #37235 üzenetére
Így szokják. Nekem ment eddig összetekert papírtörlő hengerezés, és némi etanollal átitattam, de az nagyot tud lobbanni ha sok az etanol, akkor szemöldökkompressziós hatása van, meg gyorsan kell mert az etanol párolog. Fáklyát sem hülyeség legyártani, valami pálcára kötszert tekerni és átitatni petróleummal. Elég nagy huzat van, valami stabil láng kell.
#37238 KROK640 Kazánnál gyakran előfordul, hogy hátulján ahol becsatlakozik a kályhacső, van egy tekercs vagy mi. Az kikapcsol, ha valamit észlel, vagy idővel elgyöngül a rugó nemtom. Van rajta alul pöcök, azt visszanyomva vissza tudod alapállásába tenni. Csak előtte áramtalanít, mert vezeték megy bele.
[ Szerkesztve ]
Kérek egy számot a jútútú. Európai macskakilátókő Nugáton a helyzet változatlan
-
koshmar
addikt
válasz EmberXY #37243 üzenetére
Látom, nem megy át: elfújja ezt is. Van ilyenünk gáztüzhelyhez, természetesen próbáltam ezzel is.
Csak a vihargyújtót nem fújná el, de azzal nem férek be.Nem lesz 112, a robbanás lehetetlen, csak annyi gázt enged át a fúvóka, ami az őrlánghoz kell.
Lassan ideje beismerned, hogy most vesztettél.
[ Szerkesztve ]
-
EmberXY
veterán
válasz koshmar #37244 üzenetére
Én soha nem veszítek.
Felőlem úgy gyújtod be ahogy akarod, azért is írtam, hogy a helyedben a falon vágnám el a csövet és ott gyújtanám meg.
Ha szerinted ez a megoldás rendben van, hogy a gáztüzelő-berendezés lángja a rendeltetési helyén kívül bármilyen formában előfordul, akkor csókoltat a biztosítód meg majd a tűzoltók is.[ Szerkesztve ]
Up the Irons!
-
koshmar
addikt
válasz EmberXY #37245 üzenetére
Te hány forint kapsz minden alkalomért, amikor felbaszol engem?
Igen, rendben van, mert pár éve maga a gázszerelő mutatta.
Ő mondta, hogy semmi nem történhet. Nem így kéne, persze, de egy 30-40 éves készülék ilyen.[ Szerkesztve ]
-
KROK640
nagyúr
Koshmar ist unfallfrei
-
EmberXY
veterán
válasz koshmar #37248 üzenetére
Soros pénzel engem is.
"maga a gázszerelő mutatta."
Az egy igazi szakmabeli lehetett, nyilván a nevét is adná hozzá, amikor egy következő alkalommal kigyújtod a lakást, mert pl elejted azt a szart, vagy valamiért megbotlasz, és kigyújtod magad.
Jó, persze nyilván én gondolom túl, és 100000000 esetből ez csak 1-szer történik meg, na de a tűzoltókat pont ehhez az 1-hez szokták naponta több száz helyre hívni.Up the Irons!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest