Aktív témák

• _az

senior tag

én meg majd azon morfondírozok, hogy mér kellett elcseszni a mohácsi csatát :D

basszus, ennek 100 éve, 100 évvel ezelőtt elcseszték és kész, legyőztek minket. be se kellett volna lépni a háborúba, persze ehhez függetlennek kellett volna lennünk az osztrákoktól, ehhez viszont 48-ban le kellett volna zúzni őket rendesen, vagy egyedül ki kellett volna kergetni a törököt, jé télleg a mohácsi bunyónál kötök ki :D

nem volt igazságos, de én teszek rá, inkább abban reménykedek, hogy egyszer a sok pubi már nem ''országokban'', hanem ''emberekben'' fog gondolkodni, utána talán végre nem lesz ilyen mocskolódás, meg mittomén... egyedül úgyse mennek a dolgok, pláne egy ilyen szétb*szott és kicsi országban. na talán majd ha egész európa egységes lesz, az usának műxik a dolog(nincs vita!), itt mér ne?

én ezt a magyaroskodást inkább ilyen, hogy is monnyam: valahová tartozás utáni igénynek tartom... de hát könyörgöm, a regionális sajátosságokat, hagyományokat meg lehet őrizni...

szóval itt nem morcizni kell, hanem megoldani a dolgokat, én a megoldást a fentiekben látom, szal én vok az istenkirályság, milyen jól megmontam :DD:DD:DD

Aktív témák

Hirdetés