- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- valakiyt: A világ mindennek az alja!
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
Új hozzászólás Aktív témák
-
dokar
addikt
válasz
Dilikutya
üzenetére
Bumblebee-vel ott tartok, hogy be kell törni két ajtót, és meg kell akadályozni a két lánctalpas bizbaszt, hogy eljussonak valahova. Az első kis lánctalpas genyóval is annyit szenvedtem, mikor a másodiknál vége lett ennek a résznek, félbe is hagytam az Autobotokat.
miközben üldözöd lőd folyamatosan és ha ügyes vagy, azt is érszeveszed, hogy a kis genyók mindig kerülő úton mennek, ergo egy jó shortcut-al elébük lehet vágni
A Decepticon-oknál meg épp Starscream-el egyengetem Bonecrusher útját. Egyengetném, de bug, mindjárt vissza is lépek, és elölről kezdem ezt a részt. Keresztülhaladtunk a bázison, minden pontnál kilőttem az ágyúkat, végül Bonecrusher megállt a bázison kívül, és nem mozdult többet. Néha előjött a lángszórós autobot vadász, azt nagy nehezen kilőttem (szerintem robotként nem sebezhető, csak vadászgép alakban), de Bonecrusher továbbra sem moccant.
Ha kilőttél mindent, akkor a végén repülő alakban kell lenned, hogy befejeződjön a küldetés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3702
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H110M i5 7600K 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1060 6GB GDDR5 Rampage SHIVA 400W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest