Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tuomas
addikt
A Revolut azért jelzett, mert érzékelte, hogy a TW kártya UK kártya, és elkerüld a költségeket, azt nem tudja, hogy a tw mögött több pénznemben lehet a pénzed.
Én is TW kártyával töltöm a forinttal, ehhez nyilván kell forintnak lenni a forint egyenlegen. Ha te euróval akarod tölteni, akkor a tw egyenelegeden kell lenni eurónak. Ilyen egyszerű. -
Akkor te fordítva csináltad? A TW-ről küldted volna, nem pedig a Revoluton keresztül?
Halálom a zseb, itt egyenlegeid és számláid vannak.
Az van sorban elől amelyiken van pénz és több.
Szerintem ez egyértelmű: Continue with EUR
A kártyás fizetés a drágább, lásd a 1119-et 2000 €- utalása a TW számládról 0,63 €. Így nem ingyenes, de ha Revolut felől közelítesz akkor a kártyás feltöltés véleményem szerint vásárlás és nem kerül pénzbe. -
Tényleg nem értem. Revolut oldalról:
Feltöltés kártyával
Nyisd meg a Revolut appot, majd koppints a Pénz hozzáadása lehetőségre. Add meg a 16 számjegyű kártyaszámot, a lejárati dátumot, a CVC-kódot és a számlázási irányítószámot/postai kódot is magában foglaló kártyaadatokat. Ha tévesen adod meg az irányítószámot/postai kódot, akkor a befizetés nem megy át a biztonsági ellenőrzésen, és akár 5 munkanapba is telhet, mire a pénz újra rendelkezésre áll a bankszámládon. Írd be a feltöltés összegét, és ha minden rendben ment, a pénz azonnal megjelenik a pénztárcádban!Itt hogy kapcsolódik be a folyamatba a TW? Ők akasztották meg?
Az utalás nem lenne célravezető? Az € számládról a Revolut €-ra? Csak kérdezem mert én úgy olvasom hogy ez lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Melyik tápegységet vegyem?
- War Thunder - MMO Combat Game
- World of Warships
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Philips LCD és LED TV-k
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4245, 100% Akksi
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512 GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest