-
LOGOUT.hu
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
sifarr
senior tag
válasz discrate #3472 üzenetére
mik a lépések, leírnád kérlek?
1. A svájci eladó nyit egy Wise számlát. Azon belül nyit egy magyar GIRO számlát.
2. A vevő átutalja az eladó Wise-os GIRO számlaszámra a 20 milliót a saját forintszámlájáról. Ennek a költsége a vevő bankszámla-csomagjának a függvénye.
2/a Átutalhatja 2 x 10 millós tételben, ekkor másodperceken belül megjelenik az összeg a svájci eladó Wise-os forintszámláján.
2/b Átutalhatja a 20 milliót egyösszegben is. Ez 6 ezerrel kisebb költségű, mint a 2/a verzió. Ekkor 2 órán belül jelenik meg az eladónál. Ebben az esetben munkanapon, legfeljebb 14 óráig történjen meg az átutalás.
3. A svájci eladó a Wise számláján átválthatja a forintot CHF-re és átutalhatja a saját svájci bankszámlájára. Az átváltásnak és az átutalásnak van költsége, de messze kevesebb, mint bankokon keresztül lenne. -
UberMutant
őstag
válasz discrate #3470 üzenetére
wise ügyfélszolgálatot kell kérdezni az összegről. amúgy probléma a dokumentumok prezentálása? nekem ennél nagyobb összegre nem szóltak semmit, igaz nem aznap nyitottam a wise accountom, de nem is használtam korábban.
szokott lenni bankszámla megszüntetési díj
nem világos, hogy miért akartok egy CIBet köbeiktatni, ha amúgy is wisezal megy majd onnan továbbA wise pár órát ír a transzferre, amint azt te is látod. bár az más kérdés mennyi idő, amíg a wisera felkúszik a 20m, mivel a magyar bankok csak 10m ig csinálják az azonnali utalást.
szóval lehet a 2x10m utána wisezal tovább. ez kb 2x 6000 + kb 106 000 lesz
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla