Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Garry84: Sumák aprós?
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
LOGOUT
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
dredjudge84
őstag
válasz
#33802016 #8736 üzenetére
Ezek a cikkek hülyeséget írnak, de nem akarok vitát generálni.
A wise nem bank, és nem bankszámlád van ott, hanem pénzforgalmi számla, ők pénzforgalmi szolgáltató. Regiszrációkor nem kér adóazonosítót, ami alapján dolgozik a nav. A revolut más tészta. Ők bank, és évente van automatikus adatközlési kötelezettségük, míg a wisenak nincs, ennek több helyen is utána jártam. Rájuk más jogszabályok vonatkoznak. Plusz a nav csak akkor tud ránézni a wise számládra, ha megtudja valahonnan hogy neked van náluk számlád. Ha van valami turpisság, nem fogják az összes létező bankot és szolgáltatót egyesével végig kérdezni, hogy Katarvek Vazulnak van önöknél számlája? Ilyen nincs! Nyilván az itthoni bankokat bármikor elérik, és könnyen hozzáférnek, meg a revoluthoz is az adatszolgáltatás végett, de a wise más dió. Azt akkor tudják meg hogy van ott számlád, ha pl ellenőrzik az itthonit, és látják hogy utaltál át pénzt a wisera, na akkor már megtudják! Nekem van jogász ismerősöm, még tavaly beszélgettem vele erről, és azt mondta, hogy revolut tiltásról ő is tud, de olyanról hogy a wise esetében inkasszó vagy zárolás volt, olyanról nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 Ultra 5 135U , 16GB , 512GB , Win11 SZÁMLA GARANCIA
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest