- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Meggyi001: Kuponok....
-
LOGOUT
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
emcee825
csendes tag
válasz
pvt.peter #8107 üzenetére
Ekkora összeget még nem utaltam ebben az irányban, csak kb. ötödét, de az gond nélkül ment, mivel mindkét számla a nevemen van és a MÁK utalás közleménybe beleírtam angolul, hogy: állampapír eladás. Nekem a WISE még soha nem kért forrásigazolást semmivel kapcsolatban, de számtalan más személynek igen. Viszont, aki legális forrással tudja igazolni, ott max az 1-2 nap helyetti 1-2 hét lehet kellemetlen, amit hallani néhány üggyel kapcsolatban mostanában. Lehet, hogy elfoglaltak lettek.
Az még hozzátartozik a dologhoz, hogy szinte egyből nyitottam náluk fiókot, miután lehetett Magyarországon. Használtam is havi rendszereséggel EUR utalásra. Majd lettek számláim (EUR, USD, PLN, GBP miután elérhetőek lettek), és kártyám is. Azóta HUF is és ezt is használom a MÁK-hoz.
-
válasz
pvt.peter #8107 üzenetére
kérheti a wise a pénz forrásának igazolását. beküldöd nekik a papírok eladásáról szóló számlakivonatot. ha ezt nem teszed meg, visszaküldik a pénzt az indító szlaszámra. ( ami gyűjtőszámla, vagyis kergetheted a pénzed. ha nem vagy hajlandó ilyen dokumentumot a wisenak átadni, akkor inkább el se kezd a folyamatot.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Meletrix ZOOM TKL DYNA - féláron
- AMD Ryzen 5 5600 6-Core 3.5GHz AM4 Box (100-100000927BOX) - Azonnal átvehető, Számla + Garancia: 1év
- PS4 Pro 1Tb Destiny Edition Elado
- RTX 5070 Ti OC 16G/ új, bontatlan/ 3 év garancia/ beszámítás/ ingyen foxpost
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN S2 TG Chieftec 750W
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest