Hirdetés
- hcl: Amúgy mi a terv?
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- arabus: Sokkal rosszabb mint gondoltam,készletes 256Gb memória ára az 10400euró jelenleg
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
-
LOGOUT
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mi az, hogy legkevesebbe kerülne konvertálva forintra?
A kérdésnek sincs értelme. Megvannak mindegyikre az árfolyamok, annyiba kerül forintban. Adott forintösszegre a konkrét mennyiségek aránya más valutában pedig a valuták keresztárfolyama lesz. Ha nem az lenne, lehetne arbitrálni. -
Mondjuk fontban, ha azonos, de ugye az eltérő keresztárfolyamok miatt nincs azonos, de teljesen mindegy, mert ugyanannyi az árfolyam amikor fizetsz és amikor az egyik egyenlegről a másikra teszed át.
Teszteld le én mostanában csak egy devizában kapom a pénzt és nem kísérleteztem, mert minek..
Ennek nincs értelme: legkevesebbe kerülne konvertálva forintra? Szerinted neki áll mindegyiken konvertálást elleőrizni és majd dönt? Ez nem AI.
A forint meg állandóan gyenge.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy XCover 5 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó szép Nokia 7 Plus 64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest