Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tvamos
nagyúr
Probalgattam tobbszor is ezt a hanyategeret, (Logitech Ergo M575,) de ez nem jo.
En legalabbis nem szeretem. 
Most majd kellene egy kozepen gorgos, de nincs kedvem huszon-, harmincezret kiadni egy probaert.
-
Radeon_5
aktív tag
A konkret cuccokat nem probaltam, a Logitechet paran masok itt igen, majd valaszolnak. Az amazonos nem nez ki tul jol.
Viszont a mondandom lenyege, hogy ezek elegge mas dolgok. Egyik huvelykujj mozgatos, masik tenyeres. Ezt kell eloszor eldontened vagy kiprobalnod melyik kategoria neked az ergonomikus. Es melyik fajta scrollozas. Nekem pl attol fajt az ujjam normal egeren. Szoval en a Kensington Orbit scroll wheel iranyt tudom hasznalni, a tobbi nekem nem is jo, magadnak is meg kell talalni ami oke. Pl oldalra dontottseg foka is sokat szamit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- Razer Kraken V4 X RGB Gaming Headset
- 268 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285HX, RTX 5060 (multitouch)
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- 27% - ÚJ - GIGABYTE RTX 5080 AORUS MASTER 16GB GDDR7 Videokártya! BeszámítOK
- ÚJ Dell Pro 16 Plus - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 235U - 16GB - 512GB - Win11 PRO - 3 év garancia - HUN
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
En legalabbis nem szeretem.