- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Kempingezés és sátrazás
- gerner1
-
LOGOUT
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
tócószámtech
csendes tag
megformáztam és felmountoltam az exrootot de még mindig nagy a gép kihasználtság
-
tócószámtech
csendes tag
hogyan tudom megformázni az extroot particiót?
-
tócószámtech
csendes tag
vissza akarom mountolni a régi particiókat de az extroot csatolása után megint azt irja verzió:1.0.2
és nem megy a net se utána -
tócószámtech
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #41726 üzenetére
minidlna és transmission terheli de nagyon
-
tócószámtech
csendes tag
sziasztok..
egy kis segitség kellene....frissitettem a routeremet 1.0.2.1 verzióról konfig fájlok nélkül 1.1.7-re.swap mountoltam ujra neki de a processzor és a memória használat olyan magas hogy folyamatosan ujraindul.... -
tócószámtech
csendes tag
sziasztok!
Valaki tudna nekem segíteni egy 1043nd vargalex firmware van rajta,az a problémám egy olyan mappát kellene létrehoznom hogy egy sat vevőről tudjak rá felvenni .van egy okos sat beltérim amin látja hálózati meghajtóként a hdd a routeren de nem enged rá írni mert megadtam neki az elérési útvonalat de amikor fel akarok venni egy tv műsort nem indul el..............
-
tócószámtech
csendes tag
üdvözlök mindenkit!
az ftp eléréssel lenne egy kis problémám
megváltoztattam a webes felületen a jelszót de nem enged be a szerverre,mi lehet a baj?
User:ftp
passwd:megváltoztatott jelszó -
tócószámtech
csendes tag
Jó estét mindenkinek!
Lenne egy kis problémám amin remélem nálamo okosabb emberek remélem tudnának segíteni.....szeretnék egy webshopot készítetni megvan hozzá a domain és a tárhely is,de a weblap készítőnek kellene egy sql szerver is ami sajna nem járt a csomaghoz.
tplink 1043nd vargalex buildre tudnék-e telepítetni egy sql szervert és ha igen működne-e a webshop vele? -
tócószámtech
csendes tag
Sziasztok!
Tudna nekem valaki segíteni egy dyndns beállításban?
Adott egy 1043nd vargalex firmwarrel a routert sikeresen ki tudtam tenni dyndns-re,de kellene egy lan-on lévő beltérit is kitenni dyndnsre úgy,hogy mindkettő menjen a router is meg sat vevő is.
hiába csinálok még egy hostot a sat vevő dyndnsén is a router jelentkezik be.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Formula-1
- Filmgyűjtés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- További aktív témák...
- ThinkPad P1 Gen3 15.6" 4K IPS i7-10850H Quadro T1000 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam
- Gamer Gép - MSI PRO H610M, Intel I7 12700KF, 32GB DDR4, RTX 4070 12GB , 4 TB M.2 SSD, 550W
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer Gép - ASUS TUF B660, Intel I9 14900K, 32GB DDR4, RTX 4070 SUPER , 4 TB M.2 SSD, 550W
- Intel Core i7 11700 - 4.9 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest