Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból, amikor még nem volt Ryzen!
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
-
LOGOUT
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Headless
őstag
válasz
blindamoor #65357 üzenetére
Online port ellenőrzőt nézz, ne a transmissionét az nem működik..
-
Headless
őstag
válasz
blindamoor #65353 üzenetére
Akkor most szerintem kezd előről, mert én tuti WDS-t állítanék be két openwrt kapabilitis eszközön
Amúgy azt nézd meg,
1) hogy a WDR wan ip-je és egy online ip ellenőrzőben megegyezik-e? ha nem telefonálj a szólgáltatóhoz.
2) WDR-ben szintén a tűzfal szabályt ami a 21234-es tcp porthoz van kötve kapcsold ki. És egy port továbbítást hozz létre a 1043 ip címére.
3) ha marad a repeater felállás, akkor ellenőrizd hogy itt viszont engedélyezve legyen a fent említett 21234-es tűzfal szabály.
4) van-e internet a 1043-onuci diagnosztika ping? ha nincs valószínűleg egy régebbi script volt, ami nem állította be a LAN interfészre a google DNS-t8.8.8.8
ezt tedd meg.De mint mondtam korábban inkább WDS-t preferálnám ez a két router/FW esetében...
-
suste
veterán
válasz
blindamoor #65353 üzenetére
ha openwrt van mindkét routeren, akkor jobb lenne a WDS
ha pedig a 4300 gyári fw, akkor a repeater-relayd
ezeknél a beállitásoknál csak sima forward kell a fő routerben, ahogy egy pc-s torrentnél, hiszen a 1043 ilyenkor egy sima kliens a hálózatban a főroutertől kapott IP címenpersze ha nem a te routered a 4300 és el akarod választani magad tőle, akkor maradjon a repeater, de akkor dupla forwardolás kell, egyszer a fő routerben egyszer pedig a repeater routerben
-
suste
veterán
válasz
blindamoor #47062 üzenetére
a transmission beállításokban átállítod a letöltés helyét /sda3-ról arra amire a másik HDD-t mountoltad
(a beállítások helyét és a félkész fájlok helyét is állítsd át szerintem) -
huan
őstag
válasz
blindamoor #39723 üzenetére
Szia
Tudnál segíteni,mit kell és honnan telepíteni,elindítani webkamera működtetéséhez?
Nekem egy Genius webcamerám van,de nemtudom kompatibilis-e. -
vargalex
Topikgazda
válasz
blindamoor #36774 üzenetére
Szia!
Ott konkrétan a futtatott parancsot látod, az pedig paraméterként kapja meg a felhasználónevet, jelszót. Így nyilván látható. Azt nem értem, hogy ez miért gond, mert nyilván csak az látja, aki tudja a root jelszót.
Ugyanez látható ssh-n is:top -bn1
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple AirPods Pro 2. generáció
- Apple iPhone Air, 256GB, fekete színben
- Bomba ár! Panasonic FZM1-3 Tablet - i5-7Y57 I 8GB I SSD, Adapter, Akkumulátor nélkül
- Bomba ár! Toshiba Satellite L50 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Újszerű Lenovo Thinkpad T16 gen2 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) MAGYAR laptop 1 év garancia!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A04s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10600KF 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 700W
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-3200-U
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest