- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
gduck
addikt
válasz
petakpa1 #71407 üzenetére
Hmm... Érdekes, nekem simán ment. Ha gondolod írjad meg pontosan melyik firmware van felrakva neked, megnézem azzal is
Szerk: megtaláltam az egyik hozzászólásodban, nézem...
1. Átraktam a WAN portot VLAN1-ben untaggedre, majd töröltem a VLAN2-t, majd save and apply.
2. Kitöröltem a WAN és a WAN6 interacet, majd save and apply.Ahogy a képeken is látod, a WAN portra vagyok csatlakozva:
-
vargalex
Topikgazda
válasz
petakpa1 #71407 üzenetére
Esetleg próbáld meg a CPU-t is untaggedre tenni.
Vagy akár ki is kapcsolhatod a VLAN funkcionalitást, csak akkor a LAN interface-nál az eth0.1 helyett az eth0 eszközt kell hozzáadni.
A parancssort most hagyjuk, lehet a LuCI már máshogy intézi.Szerk.: most nézem, hogy a képernyődön éppen az látszik, hogy migrálja eth0-ra.
Új hozzászólás Aktív témák
- PC - Hardcore Gamer - Snowflake Edition - i7-14700K / RTX 4070Ti SUPER / 64GB DDR5 RAM / 2TB SSD
- PC - Hardcore Gamer - Snowflake Edition - i7-14700K / RTX 4070Ti SUPER / 64GB DDR5 RAM / 2TB SSD
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- Elektronikai hulladékot veszek.
- Eredeti Xbox One játékok
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst -3 év gari
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest