Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- 
			  LOGOUT TP-Link WR1043ND - N450 router 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Balázs1986 őstag válasz  Headless

üzenetére Headless

üzenetéreÉn úgy tudtam, hogy egy ARM verziós Win10 jön ki rá (mint anno a Win RT), grafikus felülettel (most már csak azért is rákerestem, youtube videók alapján úgy tűnik, hogy kijött rá a Win, van is neki GUI, és egész baráti). 
 Azért gondoltam, hogy ezzel könnyebb dolga lehet, mert ha a Win logikához szokott és abban elboldogul, akkor már eleve előnye van (ezen a ponton mondjuk előzetesen feltételeztem, hogy a GUI Win-szerű).
 A portok terén a 10/100 miatt biztosan gyengébb, mint a gigabit, de akkor a seed-elős HDD mehet a router-re, akár gyári fw alatt is. Bár nem próbáltam, de gyanítom, hogy a PC kliens belát oda (tudom, plusz forgalom, de még mindig jóval gyorsabb).
 A hardver meg összehasonlíthatatlanul erősebb, ebben biztosan egyet értünk Láttam már NAS-ként és DLNA-ként üzemelve, nem tűnt gyengének. Viszont relatíve olcsó a Pi, legalábbis ahogy néztem, nem sok alkalmas eszközt találtam olcsóbban. Láttam már NAS-ként és DLNA-ként üzemelve, nem tűnt gyengének. Viszont relatíve olcsó a Pi, legalábbis ahogy néztem, nem sok alkalmas eszközt találtam olcsóbban.
 Tökéletesen igazad van abban, hogy a Suste jó, és könnyen tanulható, ezért is tettem fel. Én csak azt mondtam, hogy ha valakinek ennyire nem megy ez, talán egy másik úton kell elindulni, ahol a keze alá van téve minden.
 (A port forwarding-os dilemmám itt van pár oldalon át, hiába nyitottam "kézzel", kintről passzív volt, az előre beállított 21234 is. UPnP csomag telepítésével tudtam csak megoldani a nyitást. Halvány tipp, hogy valahol van egy konfig fájl a portokra, aminek a tartalma nincs GUI-ba húzva, és zárva tartotta nálam a portokat. Persze lehet, hogy ez hülyeség. De a felette levő pár mondatból nem sok mindenre tudok következtetni.)suste: Köszi, akkor a szálakat visszaveszem  
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Path of Exile (ARPG)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- EA Sports WRC '23
- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen 5 PRO I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Láttam már NAS-ként és DLNA-ként üzemelve, nem tűnt gyengének. Viszont relatíve olcsó a Pi, legalábbis ahogy néztem, nem sok alkalmas eszközt találtam olcsóbban.
 Láttam már NAS-ként és DLNA-ként üzemelve, nem tűnt gyengének. Viszont relatíve olcsó a Pi, legalábbis ahogy néztem, nem sok alkalmas eszközt találtam olcsóbban. vargalex
 vargalex