Hirdetés
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
vargalex
Topikgazda
Hi!
Azt, hogy miért kell az sqlite3.so én sem értem, de nyilván van valami oka (az tuti, hogy hivatkozik rá, mert ugye hiányolja). A korábban linkelt leírásban is láthatod, hogy telepíteni kell.
A kernel file-ok alatt a kmod-* csomagokat értettem. Ott az a lényeg, hogy ugyan ahhoz a kernel verzióhoz tartozzanak, mint az alap firmware.
Természetesen meg lehet adni több source-t, de sajna az opkg mindig a frissebb verziójút fogja telepíteni. Úgyhogy ez nem segít.A bruteforce-t még nem próbáltam, de ígérem hamarosan megnézem.
A jogosultságok kiosztásához a chown, illetve a chgrp parancsokra lesz szükséged.
Nyilván a könyvtárt a megfelelő csoporthoz, vagy felhasználóhoz kell rendelni és kiosztani neki a szükséges jogokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 9th i7-1165G7/16GB/512/FHD/Magyar
- Toshiba 500 GB 2,5 Notebook HDD
- VTX AMD Radeon HD 6870 1 GB GDDR5 256 bit PCI-E Videokártya
- G.SKILL Trident Z5 Royal Neo Silver 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 - Élettartam garancia
- XFX Quicksilver AMD Radeon RX 7800 XT Magnetic Air - Arctic White - Alza garancia 2028.02.25.
- Eladó 2 db pixel 7
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- HP EliteBook 850 G7 (15.6") i7-10610U - Garancia, Akció!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
vargalex