Hirdetés
- sh4d0w: Én és a számítógép
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Algieba: Nokia E61i 2025-ben
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsül555
csendes tag
Szia!
Ez a része működik csak 1 letöltött mappa rossz és persze pont azzal próbáltam...
sajnos a gépemmel van gond ill az ott futó kliens/deamon/gui-val, és az egy másik probléma.a vargalex fw a belső formázóval megcsinálja a routeren a mappákat és be is állít a mindent
off
az n olyan sebbeséggek tolja hogy nem bírja a vas
ezért a nogyokat a géppel húzom (50 megával le)
az volt a terv hogy a gépen futóval a gép incomp mappába töltöm a fálkész anyagot és a done mappa közös a routeren, majd ha kész, akkor áttolom a .tor fájlt és husss ez működik is
de:
valamiért mindig vissza áll alap default beállításra gép (???)
ha kézzel átírom a conf fájlt akkor is (látom a guin a beállítás valtozást, és működik is, csak ha kikapcsolom akkor dobja az egészet
a trans helyett az uT is probáltam de az meg nem akarja az igazságot... ill. fut csak, nem enged hozzáférni guival... -
zsül555
csendes tag
Szia!
valami lehet a .torr és/vagy mappával mert másiknál működik ahogy írtad! kössz
Az incomp mappát akartam a gépen hagyni és done a routerre, hogy ha kész egyből tegye át megy is, de gép trans valamiért mindig visszaál alapbeállításra, már kézzel is átírtam de nem értem miért...
tegnap ma hajnal már működött most reggel már nemvissza ált alapra ???
a router + 114 fw megy rendesen! THX vargalex!
off
amíg megírta ezt addig lejött majd 8G, router 50-nell nyomjaa rátöltés tovább tart mint lehúzás, de hát ennyi pénzért ez jár, de ezzel sincs gondom, csak az ubim szarakodik...
azt kéne gatyába ráznom, csak hát érti néne hozzá
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC - Ryzen 7 5700X, RTX 3070 + Garancia
- Bomba ár! Panasonic FZG1-3 Tablet - i5-5G I 4GB I 256SSD I 10,1" WUXGA Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L520 - i3-2GEN I 4GB I 160GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba Ár! Fujitsu Celsius H710 - i7-2720QM I 4GB I 250GB I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E780 - i5 I 4GB I 500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5470 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest