Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 9 – Az impulzusvásárlás is lehet tudatos
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
-
LOGOUT
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
The DJ
addikt
Most vettem a routert, az volt a logikus, hogy a legfrissebb Vargalex féle firmware-t teszem fel rá. Nem volt tapasztalatom sem a régivel, sem ezzel mostanáig, plusz a fórumot is követem már egy ideje és ez alapján sem láttam okát annak, hogy a régebbit kellett volna feltennem.
Az meg nem megoldás (számomra), hogy cserélgetem a firmwareket nap, mint nap és reménykedem, hogy valamelyikkel majd csak megszűnik a problémám. Szeretnék egy stabil, megbízható routert, amihez nem kell naponta hozzányúlni, jelenleg ennyi az igényem. Itt akkor lehetne mondani, hogy miért nem hagytam fenn a gyári FW-t? Azért, mert a későbbiekben szinte biztos, hogy kinőttem volna.
Ha lesz frissebb, akkor természetesen felteszem majd, hátha javul valami, de downgradelni nem igazán szoktam. Mindenből a legfrissebbet használom és eddig nem is ütött vissza ez a szokásom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Delonghi Dedica 685 Red + Tchibo kávéörlő
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy s25 256GB,Uj, Dobozával 12 hónap garanciával
- ÚJ SOHA NEM HASZNÁLT! Hihetetlen minőség megfizethető áron! Razer blade 17 RTX2080super 4koled TOUCH
- 1MIISI HELYETT! vadonatúj garanciás asus zephyrus g16 ! 32GB RAM!!! Oled
- Lenovo P510 - 1650-2680 v4 akár 14 mag/28 szál, 32GB DDR4 RAM, akár M4000 8GB VGA, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- AKCIÓ! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3682, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest