- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- weiss: Pant* rant
- Bezzeg annak idején...
-
LOGOUT
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
bpmcwap
senior tag
válasz
vargalex #16478 üzenetére
szia,
van valami korlátozás az openedben hogy hány maccimet lehet szűrni vagy hány fix ip-t lehet kiosztani???nem tudom sehogy sem új eszközöket felvinni.se luciban se ssl-kapcsolaton úgy hogy átírom a dhcp-t (NEM IS ENGEDI FELÜLIRNI!!) se ftp-n sehogy már begolyózok....
Error writing dhcp: No space left on device
-
boatkiller
tag
válasz
vargalex #16478 üzenetére
Hi Alex!
Anno ezt írtad:
Nekem nem 1043ND-m, hanem D-Link DIR-825-öm van, de valóban a router mellé tettem a GoFlex Net-et, ami hivatalosan (a gyári firmware-val) igazából nem NAS, hanem "media sharing device".
Igen, 128MB RAM van benne és jelenleg PlugApps Linux fut egy pendrive-ról. A Flash-ból most csak a bootloader fut.Az érdekelne DNS 320-ra lehetne-e rakni native debiant jelenleg chrooted squeeze fut rajta, de sajnos nem az igazi.
Bocs, hogy itt zargatlak de te vagy aki linuxban nagyon otthon van.
Nem találtam hozzá a neten leírást csak a DNS323-hoz az meg ugyebár nem kirkwood platform. Ha van egy kis időd ránéznél nekem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 9600X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest