Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
 - D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
 - Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
 - sziku69: Szólánc.
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
 - Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
 - btz: Internet fejlesztés országosan!

- 

LOGOUT
TP-Link WR1043ND - N450 router

Új hozzászólás Aktív témák
- 

gyugyo79
addikt
válasz

vargalex

üzenetére
						Ezzel én letudok játszani mindent amit eddig próbáltam ugyan azt tudja mint a rendes fullos ffmpegel Linuxról a minidlna stb. egyéb ezt használó program.Igazából erőforrás igénye nem sok van routeren magának a lejátszásnak mivel a routerre fordított minidlna csak arra használja kb, hogy felismerje magát a fájlt és annak a tulajdonságait jól elküldje az eszköznek.A fájl dekódolása már az eszköz dolga. Míg readyNas,Linux verzió az kis képeket gyárt, megjegyzi hol hagytad abba lejátszást, chapter pontokat készít amiben ugrálni lehet időpontokra ha kell átkódolja a mediát realtime stb.Na ezekhez kell proci is így ezeket kiszedték.
Ha van inotify támogatása a kernelnek (tudom, hogy a tiednek van csak ha mást használó is kedvet kap hozzá) akkor úgy kell beállítani, hogy az adatbázist azt csak külön parancsra készítse újra (Nálam web felületen a restart-ra van ez rakva a startra nem készíti újra).
A routert csak amíg az adatbázist elkészíti addig fekteti meg 1TB filmet még elbírt a routerem de 1 TB mp3-mat már nem amikor tesztnek rá engedtem 1-1 hdd-re.De amikor 1-1 fájl kerül már csak az adatbázishoz az nem terheli a rendszert.Viszont aki több fájlt akar így hozzá pakolni az a config fájlban azért állítsa át a db (ide készíti a logot is) fájl helyét a külső meghajtóra ami fel van csatolva mindig amikor a program fut. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Gainward Phoenix 3080 10G golden sample
 - Gamer PC RTX 3060TI I7-9700k 16GB RAM 1 TB SSD
 - ASUS ROG RTX 3060 OC 12GB GDDR6
 - Eladó vadonatúj Huawei FreeBuds Pro 4 fülhallgatók! (Bontatlan 24 hónap garancia)
 - HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////

- Apple iPhone 11 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
 - BESZÁMÍTÁS! Xiaomi Mi 2K 27 165Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
 - Új! AKRacing Premium Master gamer szék
 - Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i3-1115G4 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar

Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest