Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Kellemes Ünnepeket.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyugyo79
addikt
válasz
vargalex
üzenetére
Ezzel én letudok játszani mindent amit eddig próbáltam ugyan azt tudja mint a rendes fullos ffmpegel Linuxról a minidlna stb. egyéb ezt használó program.Igazából erőforrás igénye nem sok van routeren magának a lejátszásnak mivel a routerre fordított minidlna csak arra használja kb, hogy felismerje magát a fájlt és annak a tulajdonságait jól elküldje az eszköznek.A fájl dekódolása már az eszköz dolga. Míg readyNas,Linux verzió az kis képeket gyárt, megjegyzi hol hagytad abba lejátszást, chapter pontokat készít amiben ugrálni lehet időpontokra ha kell átkódolja a mediát realtime stb.Na ezekhez kell proci is így ezeket kiszedték.
Ha van inotify támogatása a kernelnek (tudom, hogy a tiednek van csak ha mást használó is kedvet kap hozzá) akkor úgy kell beállítani, hogy az adatbázist azt csak külön parancsra készítse újra (Nálam web felületen a restart-ra van ez rakva a startra nem készíti újra).
A routert csak amíg az adatbázist elkészíti addig fekteti meg 1TB filmet még elbírt a routerem de 1 TB mp3-mat már nem amikor tesztnek rá engedtem 1-1 hdd-re.De amikor 1-1 fájl kerül már csak az adatbázishoz az nem terheli a rendszert.Viszont aki több fájlt akar így hozzá pakolni az a config fájlban azért állítsa át a db (ide készíti a logot is) fájl helyét a külső meghajtóra ami fel van csatolva mindig amikor a program fut.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4250, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi