Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
oba
addikt
válasz
jimmy1801 #10298 üzenetére
mercury browserben hosszú érintés a letöltő linken és download link, és letölti... ha van jailbreak akkor cydiaból lehet felrakni safari download plugint is
amúgy url alapján nem tud letölteni? kimásolod a torrent file linkjét és bemásolod transmissionbe... vagy ilyesmit nem lehet? mert az itransmission tud ilyet ami szintén cydiaból telepíthető -
oba
addikt
Hi!
Help pls, amatőr vagyok a témában. Ezt a routert vagy a 1043v2 -őt akarom majd megvenni. Openwrt -t akarok majd rárakni, usbn egy külső hddt rádugni és torrentezni. Olvasgattam már a témában, láttam, hogy lehetséges a dolog. A kérdésem, hogy melyik openwrt -t ajánlanátok egy teljesen kezdőnek? Ne nagyon kelljen minden egyes apró modult külön letölteni és konfigolni. Ok, egy pici linuxos ismertem azért van, de inkább az egyszerűbb megoldást választanám.
A másik kérdésem, hogy valaki ipaddel használja ezt a rendszert? Tudni fogok majd ipaddel torrentet hozzáadni az openwrt -s transmissionhöz? És a külső hddn lévő tartalmat (leginkább sorozat részeket) el tudom majd érni ipaden? Van olyan lejátszóm ami tud dlnat, ftpt, upnpt, http streamet... gondolom akkor mennie kell majd a dolognak.
Illetve még azt mondjátok meg nekem pls, hogy a fentiek figyelembe vételével ti melyik routert vennétek a kettő közül és miért?Előre is köszönöm szépen a segítséget!
-
oba
addikt
válasz
Thaddeuss #8277 üzenetére
lehet, hogy a hdd lesz a szűk keresztmetszet... biztos van valami program amivel le tudod mérni a hdd sebességét is, mert azért lássuk be, 1 gigabites csomagnál olyan 120 megabájtnyi adat "töltődik le" másodpercenként..azt azért illene tudnia "fogadni" a vinyónak is...
-
oba
addikt
Hi!
Wifin keresztül tud ez a router 100mbitet? 5GHZ -ez természetesen, és ugyanabban a szobában, direkt rálátással. Mert ha igen akkor inkább ezt venném a WDR4300 helyett, mivel olcsóbb. Vagy mindenképp vegyek 4300 -at?
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik
- Sorozatok
- Synology NAS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- 25+ típus!!! Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-12. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation, stb.
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest