Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoolesz
csendes tag
Hali!
Aki próbálta már a 15.05-ös Openwrt-t az megnézné hogy a Network/Switch fülön neki is 100BaseT van csak a Portoknál, mert a 14.07-es verzióban még 1000BaseT volt.
-
Zoolesz
csendes tag
-
Zoolesz
csendes tag
válasz
sanzi89 #7970 üzenetére
Sokáig én is a Flexget-et használtam, de legutoljára nem sikerült összehozni így áttértem a Leech-re, bár nem tud annyit mint a Flexget, de szépen teszi a dolgát. Ha segítség kell hogyan kell beállítani szólj.
Viszont lenne egy kérdésem nekem is látott már valaki olyat hogy a minidlna rossz helyen jeleníti meg a videót.
mappaszerkezet így néz ki: video/downloads/ filmek helye
Viszont az újonnan letöltött filmeket a video könytárba jelzi és a downloads mappa pedig null ként van jelöle. Az adatbázist már egyszer töröltem de nem segített.
-
Zoolesz
csendes tag
válasz
vilmos.nagy #7702 üzenetére
Jó kérdés neked kell igazán eldöntened, te tudod hogy sokat cipeled és sok helyre akkor ntfs vagy kevés helyre esetleg kevésszer akkor valami drivert ami látja és nincs gond.
-
Zoolesz
csendes tag
válasz
vilmos.nagy #7699 üzenetére
Hali!
Én kezdetekben még ezt a Leírás-t használtam
azóta már sajátot írtam, mert sajnos elég sokban van hiba.Igen mindent a csomagkezelővel tudsz majd felrakni, majd ha mér lesz Luci akkor akár Lucin belül is tudsz majd csomagokat kezelni
NTFS-t nem biztos hogy olyan jó ötlet az igaz, hogy hurcolni lehet de iszonyatosan leterheli a routert ha dolgozol vele.
HDD-t tényleg nem egészséges csak úgy lehúzni főleg hogy ha sok cuccod van fent fele lehet onnét fut, a leírásban amit adtál van ez a rész nano /etc/init.d/merevlemez és ha így csinálod akkor utána a merevlemez START/STOP/RESTART parancsokkal tudod vezérelni.
-
Zoolesz
csendes tag
válasz
Centaurus #7161 üzenetére
Én az alábbi képen állítotam be a DLNA-t:
opkg update
opkg -dest kulso install minidlna luci-app-minidlna
opkg-link mount /mnt/loopdisk
nano /etc/config/minidlna
config minidlna config
option 'enabled' '1'
option port '8200'
option interface 'br-lan'
option friendly_name 'MiciDLNA Server'
option db_dir '/mnt/hdd/minidlna'
option log_dir '/mnt/hdd/minidlna'
option inotify '1'
option enable_tivo '0'
option strict_dlna '0'
option presentation_url ''
option notify_interval '600'
option serial '15774422'
option model_number '1'
option root_container '.'
list media_dir '/mnt/hdd/video'
option album_art_names 'Cover.jpg/cover.jpg/AlbumArtSmall.jpg/albumartsmGép és TV is tökéletesen látja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N4 ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest