- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Én és a számítógép
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
-
LOGOUT
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Pttypang #15541 üzenetére
Közben megjött az ebayes usb-s verzió, így azzal futottam egy kört, leírás szerint haladtam, aztán errort írt bootolásnál a fw kitömörítésénél, aztán próbáltam áramtalanítást, de már soros kimeneten sincs semmilyen forgalom. Azt hiszem ezzel végleg kitégláztam.
(leírások, amiket használtam 1, 2)
Ha esetleg valaki érezné a dolgot. -
válasz
Intruder2k5 #15540 üzenetére
Még sima soros kábelből is csak az anya részt találtam meg itthon, úgyhogy szerencsére még nem kötöttem össze
Az egyik leírásban a vcc lábat mint nem bekötendőt jelezték, csak a gnd,rx,tx lábakkal volt művelet, van saját tápellátása a routernet, fesz illesztés mellett rá kéne kötnöm a vcc-t is?
-
Sziasztok
wdr3600, samknows fw után ment volna rá telneten a dd-wrt, de webflash-est raktam rá véletlenül és téglázódott a történet, power lámpa és a lan1 esetleg világít, egyéb reakció nincs.
Serial flash kéne gondolom, de kínából most rendeltem az rs232-usb átalakítót, az a 400 huf kellemesebb, mint helyben a 3500 környéke.
Amíg várok, arra gondoltam, hogy esetleg hagyományos soros porton is megoldható vajon? Van egy asztalim, amin van hozzá port, változik valami a bekötésben?
Köszönöm előre is.
(próbáltam a 192.168.0.66-os recovery-t, de nem húzta le tftp-ről)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Bluetooth hangszórók
- "Nem túl magas, de meglehetősen jelentős" chipvámokkal fenyeget Trump
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3279, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S23+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Lenovo 14 Ideapad 5 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest