Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Pttypang
üzenetére
Közben megjött az ebayes usb-s verzió, így azzal futottam egy kört, leírás szerint haladtam, aztán errort írt bootolásnál a fw kitömörítésénél, aztán próbáltam áramtalanítást, de már soros kimeneten sincs semmilyen forgalom. Azt hiszem ezzel végleg kitégláztam.

(leírások, amiket használtam 1, 2)
Ha esetleg valaki érezné a dolgot. -
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Még sima soros kábelből is csak az anya részt találtam meg itthon, úgyhogy szerencsére még nem kötöttem össze

Az egyik leírásban a vcc lábat mint nem bekötendőt jelezték, csak a gnd,rx,tx lábakkal volt művelet, van saját tápellátása a routernet, fesz illesztés mellett rá kéne kötnöm a vcc-t is?
-
Sziasztok
wdr3600, samknows fw után ment volna rá telneten a dd-wrt, de webflash-est raktam rá véletlenül és téglázódott a történet, power lámpa és a lan1 esetleg világít, egyéb reakció nincs.
Serial flash kéne gondolom, de kínából most rendeltem az rs232-usb átalakítót, az a 400 huf kellemesebb, mint helyben a 3500 környéke.
Amíg várok, arra gondoltam, hogy esetleg hagyományos soros porton is megoldható vajon? Van egy asztalim, amin van hozzá port, változik valami a bekötésben?
Köszönöm előre is.

(próbáltam a 192.168.0.66-os recovery-t, de nem húzta le tftp-ről)
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Battlefield 6
- Samsung kuponkunyeráló
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Direct One (műholdas és online TV)
- Milyen alaplapot vegyek?
- E-book olvasók
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 Ultra, újszerű, Alza vásárlás, 34 hónap gyári garanciával, eladó!
- Üzletből, garanciával, Lenovo ThinkPad T14 Ryzen 7 Pro-4750u/16GBRAM/512GBSSD/FULLHD IPS Touch
- Lenovo ThinkPad T14 G2 i7-1165G7 / 16GB / 512GB SSD EU billentyűzet
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Mini PC - HP ProDesk 405 G4 DM / Ryzen 5 PRO 2400GE / DDR4 / NVMe / HDMI / több db / számla
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3905, 100% Akksi
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Xiaomi Redmi 13 4G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32UN880K - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi