Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
-
LOGOUT
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
HoaryFox
őstag
Sziasztok!
Szerettem volna használni Canon LBP6020-as nyomtatómat routerre dugva a p910nd nyomtató szerver segítségével. Minden thelyesen beállítottam, ha megpróbálok ráküldeni egy doksit, akkor nincs hiba, a gépről tuti el van küldve, de a nyomtatóig nem jut el.
Router rendszernaplójában nincs semmi utalás erről.
Ötlet mit ronthattam el?

-
HoaryFox
őstag
No, én is csatlakoztam az OpenWRT használók sorába, de a fenéért se sikerül beállítani a távoli asztal elérést Internetről
LAN-on tökéletesen megy, nyitottam a 3389-es portot a Luci - Hálózat - Tűzfal - Port továbbítás menüpontban, de még mindig zárva a port.Mit csinálok rosszul?

-
HoaryFox
őstag
Sziasztok!
A problémám a következő a routerrel (gyári legfrissebb FW):
iPhone 5s-en baromi lassan működik az App Store és a Spotify letöltés DE csak akkor, ha a LAN-ra dugott asztali számítógép be van kapcsolva. Ha reggel töltök le, amikor nincs senki a routeren, csak WLAN-on a laptopom és a telefon, semmi gond, tök jól lejön minden. HA átmegyek másik wifire, szintén jó.
Lehet összefüggés a kettő között? Reset, beállítások átnézése (Bandwidth Control kikapcsolva) megvolt.
Nem vagyok elzárkózva esetleg egy mod FW feltelepítésétől sem (régebben csináltam már ilyen WR740N-en)
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 Ultra, újszerű, Alza vásárlás, 34 hónap gyári garanciával, eladó!
- Üzletből, garanciával, Lenovo ThinkPad T14 Ryzen 7 Pro-4750u/16GBRAM/512GBSSD/FULLHD IPS Touch
- Lenovo ThinkPad T14 G2 i7-1165G7 / 16GB / 512GB SSD EU billentyűzet
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Mini PC - HP ProDesk 405 G4 DM / Ryzen 5 PRO 2400GE / DDR4 / NVMe / HDMI / több db / számla
- UPDATE!!! Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 5-11 gen.
- Garmin Vivomove 3S Hybrid okosóra Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 128GB Desert -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3945, 92% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

CUPS csomagot próbáltam feltelepíteni routerre, de nagyon nagy, el sem fér a routeren majdnem