Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ZolaMan: NerdQAxe++ 4.8TH/s SHA256 BTC Miner Modding
-
LOGOUT
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csirke
tag
Csak sajnálni tudlak, ha nem érdekel a dolgok miértje.
Egy ilyen frissítés, és hiba visszavezethető egyértelmű okokra. Az, hogy ne őrizzem meg a beállításokat, nem különösebben nagy kihívás, és nem derül ki, hogy mi okozta. Én az okra vagyok kíváncsi. Nem biztos, hogy bárki is tudja, még talán vargalex sem, de az is egy válasz.
A Te válaszodból viszont kiderült, hogy nem Neked címeztem a kérdést. Könnyű kapásból azt vágni rá, amit Te válaszoltál.
Ha viszont le lett írva a válasz (nem az, hogy csináljak alapbeállítást, vagy hogy dobjam el a beállításokat), akkor légyszíves mutasd meg, vagy csak írj annyit, hogy keressem meg, mert elhangzott. Direkt úgy kezdtem a hozzászólást, hogy 'bocs, ha már volt, de nem találtam kapásból'.
Egyedül a smartos válaszod ért valamit, azt köszönöm szépen!
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- alza vélemények - tapasztalatok
- Kuponkunyeráló
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Házimozi haladó szinten
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fujifilm X
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Apple iPhone 13 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% Akku
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- Újabb 20 db Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370P i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB RAMPAGE Shiva A-data 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest