- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- perge666: Anbernic kézikonzolok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: MS Office365 Linuxon
-
LOGOUT
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Darko
senior tag
Úgy néz ki a router most jó.
Már használhatatlan volt, pár perc után fagyott, újraindítva sem mindig tudott csatlakozni a netre, kb 3-4x kellett újraindítani hogy kapcsolódjon. Kondikat megnéztem, nem púposak, hoztam másik tápegységet, az sem segített. Kb. 5-6 éves darabról van szó, végig lógott rajta 1db hdd, az utóbbi 1 évben 2db is.
Mivel nem találtam a piacon megfelelő utódot (nem is tudtam milyet vegyek), ezért gondoltam cserélek fw-t. Kiválasztottam a típusának megfelelőt az openwrt.org-ról, feltettem a beállítások megtartása mellett, majd elkezdtem pakolgatni rá a csomagokat, hogy menjen a hdd és a trasnmission. Mindeközben már stabilan ment, és tulajdonképpen innentől kezdve nem fagyott soha. Viszont a transmissiont sehogy sem tudtam elindítani (a hdd-t már látta, a trm-nek kellett volna még valami), ezért visszaraktam a beállítások megtartása mellett az eredeti, sustefw-t és már 2. napja megállás és hiba nélkül megy. Azóta több giga adatot töltöttem fagyás, leakadás nélkül.Viszont a Luci nem az a megszokott kinézetű ami eddig volt, hanem teljesen más, ez mitől van?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Ubiquiti hálózati eszközök
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- RAM topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Eredeti játékok OFF topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest