- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Nothing Phone (3a) Pro - Valóban profi? - bemutató és kisteszt
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- RIOS Gépház: Terheléses támadás alatt a PROHARDVER! lapcsalád
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Kínai X99 lap + Xeon E5 V3/V4 + ECC DDR4
-
LOGOUT.hu
TP-LINK routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
"A routeren sincs beállítva ami egyedi DNS? A szolgáltató DNS-t állítja be automatikusan?" <--- nincs, legalábbis általam nincs, de megnézem mégegyszer
"A telefonok 2,4 vagy 5GHz-en csatlakoznak?" <--- külön néven vannak, mindkét frekin tapasztalható
Többit checkolom, köszi!
-
Szia!
Először is köszi a választ! Oks, megpróbálom.
Semmilyen extra program nincs a telókon, mind gyári android ilyen tekintetben, egyéni beállítás sincs DNS viszonylatban. Router FW-ben mind gyári, semmi szűrést/szabályt/korlátozást nem hoztam létre.
Router restartot próbáltam közben, utána egy ideig megint megy a telókon, de aztán kiírja, hogy az adott WiFi kapcsolat nem ad internet hozzáférést. -
Sziasztok!
Tegnapi napon vásároltam egy TP-LINK Archer AX53 routert, újonnnan, DIGINET1000 mellé. Elvégeztem a setupot, minden simán, elsőre OK, működnek a dolgok, WiFi-nél a korábban használt SSID-ket és jelszavakat állítottam be, hogy azokat se kelljen újból beírni az eszközökön.Ezzel se volt semmi gond, szépen felcsatlakoztak a PC-k a WiFi-re, sebesség OK. 3 db Xiaomi okostelefon van a háztartásban, amelyek szintén problémamentesen csatlakoztak és ment is a net, valamint egy Samsung S21 volt vendégségben, ami ugyancsak kapott IP-t, de azt jelezte, hogy az adott kapcsolat nem ad internetet. Mivel minden más ment, valami samsung szivatásnak ítéltem meg és egyelőre ezt annyiban hagytam.
Ma délelőtt viszont azt történt, hogy a PC-k WiFi-n keresztül továbbra is megfelelően kapták a netet, viszont az összes okostelefon azt kezdte el kiírni, hogy az adott WiFi kapcsolat nem ad hozzáférést az internethez, tehát már a Xiaomik is, nem csak a Samsung.
FW a legfrissebb a vason. Tapasztalt ilyet valaki? Valami beállítás gond? Köszönöm előre is a helpet!
Üdv,
gabi123
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Asztalos klub
- Tőzsde és gazdaság
- iPhone topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- BestBuy topik
- EA Sports WRC '23
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- További aktív témák...
- Komplett fotós szett (Canon EOS RP + Canon RF 35mm f/1.8 Macro IS STM + rengeteg tartozék)
- be quiet! DARK ROCK PRO 4 ( AM4-re )
- Cooler Master MWE 750 Gold V2 750W 80 PLUS Gold
- ASUS TUF Gaming B450-PLUS II Alaplap + AMD Ryzen 5 5600X
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- iKing.Hu - Samsung Z Flip 6 - Silver Shadow - Használt, szép állapot
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest