- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
TP-LINK routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
sony309
őstag
Sziasztok!
TP-Link 1043ND tip.-ú router osztja meg a netemet.
A ház másik végében már gyenge a wi-fi jel. A routert nem tudom áthelyezni.Van itthon egy 841N tip.-ú router kihasználatlanul.
Érdeklődök, hogy tudom-e hasznosítani a 841N routert, mint hozzáférési pont vagy mint hatótáv kiterjesztő?
Köszönöm előre is
-
_Berci_
aktív tag
Sziasztok
Megkérdezem Tőletek,de sejtem a választ...
Adott egy TP-Link MR3220 + egy vodkafon stick amire rá van kötve egy D-Link DNS-320L Nas
Pikk-pakk beállítottam mindent, s működött is helyi hálózaton...
de az istenért se tudom távolról elérni
Dnydns-el próbáltam, h ne kelljen sok számot megjegyeznie a cimbinek
nem működik, de ha direkt írom be az ip-t akkor se
Portfowardot toltam a nasra 21/77-es porton is (mind2 vel próbáltam), de semmi nem érem el távolról
Persze a pingre is sz@rik ráHa jól sejtem akkor mobil hálózaton ezek a funkciók nem működnek,vagy tévedek?
Előre is köszi minden helpet
-
krealon
veterán
válasz
#65388800 #3491 üzenetére
"ha most lecserélem a 2 5dBi-s antennát 8-asra mennyivel tudnám megnövelni a lefedett területet?
ha +4-5 méter benne van akkor már megéri nekem"
Sik, akadalymentes terepen, fuggolegesen allo antennakkal a +4-5 meter siman meglenne.
Egy terepakadalyokkal es visszaverodesekkel terhelt belteren csak a proba fogja megmutatni, hogy lesz-e hatas.
-
IstvánLászló
őstag
válasz
krealon #3489 üzenetére
Kedves krealon
A rutert még sosem állítgattam még, csak az admin>>admin-t változtattam meg.
A ruter alap gyári beállításán működik és most is akad a Ph is és más oldalak.
Ezt a jelenséget tapasztalom 1-hete.
Ezért jöttem segítséget is kérni, mert kabaré, jelenleg még, böngészni is nehéz feladat.
Rutinom és tapasztalatom nincsen ruter témában és ezért inkább kérdezek, mint cselekszem önfejűen.
Köszönöm az érthető választ, ha elakadnék akkor majd inkább kérdezek..Üdv, István
-
krealon
veterán
válasz
#65388800 #3488 üzenetére
"WR841ND routerre lehet nagyobb antennát is szerelni és ha igen milyet?"
Letezik 8 dBi-s korsugarzo (TL-ANT2408CL) a gyari 5 dBi-s helyett (a hasonlo kialakitasu, nevtelen RP-SMA csatlakozosok is ugyanolyan jok), de lenyeges valtozast remelni nem szabad. A fizikailag azonos meretu antennak ugyanakkora nyereseget kepesek elerni, igy nem szabad bedolni a 40 cm-es antannara kiirt 15-16 dBi-s erteknek, mert az egyszeruen hazugsag. Egy valodi 15 dBi-s botantenna (pl TL-ANT2415D) egy masfel meteres (!) rud.
Fontos meg megjegyezni, hogy mindket antennat egyszerre illik cserelni, mert azok nem fuggetlenek egymastol, egy antennarendszert alkotnak, beleertve a fizikai elhelyezkedest is (ha hosszabitot hasznalsz, akkor azt is mindket antennaval egyszerre kell vegezni).
A nagyobb nyereseget az antenna nyalabolassal eri el, azaz a adas-veteli kepesseg az antennarud iranyaban csokken, arra merolegesen novekszik, de egyre kisebb nyilasszogben.
-
krealon
veterán
válasz
IstvánLászló #3485 üzenetére
"A router-em egy 10/100-as TL-WR841N.
A Hardware Version: WR841N v9 00000000
[...]
Szeretném frissíteni a firmware-t a fent nevezett router-en, van értelme??"Ha problemak vannak a router-rel, akkor igen.
"A router nem ad lehetőséget, gyári eredeti firmwar-éje mentésre, miért nem is értem??"
Gyari letoltooldalon elerheto jelenleg 3 verzio a firmware-bol:
http://www.tp-link.com/hu/download/TL-WR841N_V9.html#Firmware"A netet már átböngészve sem találtam megfelelő magyar nyelvű leírást, még angolul sem."
Ezzel mi a gond?
http://www.tp-link.com/res/down/doc/TL-WR841N_V9_UG.pdf -
törölt tag
Sziasztok!
WR841ND routerre lehet nagyobb antennát is szerelni és ha igen milyet?
-
IstvánLászló
őstag
Sziasztok ide irányítottak ebből a topikbol: Asus blog: íme az RT-AC56U izomrouter
Sziasztok és üdvözletem mindenkinek.
A téma remélem ide illő, nem találtam erre más fórumot és itt kérdeznék.
A router-em egy 10/100-as TL-WR841N.
A Hardware Version: WR841N v9 00000000
Előzmény a ruter látszólag jól működik és 1 hete tapasztalom és tépem a hajam mi a bánat lehet, wifi nincsen engedélyezve.
A netem 30-megás stabilan és mértem is több alkalommal most is.
A ruterem a szolgáltató modeme lan-portjára van csatlakoztatva.
A ruterremre általában 3 gép csatlakozik a lanon és itt kezdődnek a gondjaim.
A letöltés közben ha netán van, távoli gépről barátomtól, ami 3Mega-bitet foglal el a sávszélből.
A jutube nézése és böngészés olvasás szinte lehetetlené is válik, mint a csiga borzasztóan belassul minden és hidegrázást is kapok mostanra is már.
Ezért gondoltam hogy itt teszem is fel kérdéseimet.
Most itt a Ph-n vagyok ruter 0-terhlés és kabaré mire bejön az oldal.....Szeretném frissíteni a firmware-t a fent nevezett router-en, van értelme??
A netet már átböngészve sem találtam megfelelő magyar nyelvű leírást, még angolul sem.
A router nem ad lehetőséget, gyári eredeti firmwar-éje mentésre, miért nem is értem??
A lényeg ezen nagyon csodálkozom, csak egy példát mondanék.
Az alaplapok biosa gyári eredeti firmware mentést fel is kínálják , frissítés előtt.
Esetleg pár szóban de érthetően leírná nekem valaki hogy mit hogyan kell csinálnom.
Minden hozzáértő segítségének nagyon örülnék hogy mit csináljak, mert kész káosz a netezés így.
Köszönöm a türelmet előre is.Üdv, István
-
-
gemini
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #3482 üzenetére
Nemrég leszedtem a legfrissebbet, de reset nem volt előtte, csak most csináltam egyet. Megpróbálom így is, köszi! 100/100-at nem várok tőle, csak valamivel többet a jelenleginél.
-
Nézd meg van-e a tp-link weboldalán a jelenleg rajta lévőtől újabb firmware. Ha van, akkor töltsd le, majd egy reset-et követően frissítsd a routeren az fw-t. Ha ez megvan, akkor csinálj egy újabb reset-et, állítsd be az internet eléréshez szükséges dolgokat, és mérj újra. Bár valamivel azért lehetne több mint most, de a 100/100-as net teljes kiszolgálásához ez a vas már kevés lesz.
-
gemini
aktív tag
Sziasztok!
Van egy TP-LINK TL-WR840N routerem. A problémám az, hogy A Digi 100/100-as nete ezen keresztül kábelen 60-70/40-50-nel jön. Ha direktbe kötöm a gépet a netre, a routert kihagyva, akkor mindkettő érték 90 feletti.
Mi az oka ennek, és hogyan lehetne orvosolni?
Wifin is elég gyenge, mert csak 20/10 körüli amit teljesít. -
mezis
félisten
válasz
Sziszilabi #3468 üzenetére
Nézd meg a WAN csatlakozót alaposan, kívülről is, belülről is.
(Volt olyan esetem, hogy a csatlakozó forrasztásánál nagyon kevés zöldes anyagmaradvány árulkodott arról, hogy rovid ideig tartott a forrasztás. Újra forrasztás után hibamentesen működött. Igaz előtte csak bizonytalan volt a működése.) -
Headless
őstag
válasz
Sziszilabi #3468 üzenetére
És ha betudsz lépni "setup"-ba milyen fw van a routeren? Valamimt factory resetet próbáltál? Ha esetleg a wan port halott lenne (villámcsapás,stb), akkor openwrt-vel az egyik lan portot beáldozva csinálhatsz másik wan portot.
-
Sziszilabi
csendes tag
Sziasztok,
Hozzám került egy 1043ND ver. 2.1 router, előélete ismeretlen.
Bekapcsoláskor (semmilyen kábel sincs bedugva) az utolsó két led kivételével az összes folyamatosan világít.Setup-ba be tudok menni, firmware-t engedi frissíteni, de internetre nem hajlandó kapcsolódni.
(Csatlakoztatott WAN kábel esetén közli, hogy a kábel not connected)Valakinek bármilyen ötlete?
-
mezis
félisten
válasz
pirobika #3461 üzenetére
Bocs, lemaradt a link: Ehhez hasonló...
Akkor az nem egy sikeres, csak sikeresnek gondolt frissítés volt...
Pontosan a hw verzióhoz való fw.-t próbáltad feltenni ? -
pirobika
csendes tag
-
mezis
félisten
válasz
pirobika #3459 üzenetére
Ehhez hasonló módszerrel próbálkozhatsz DE: dd-wrt, OpenWRT,... fw-ek csak olyan gyári fw-el frissíthetők, amelyik nem tartalmaz boot szekciót !
Vagyis a rá való dd-wrt-t tedd föl ismét.Ha nem megy TFTP-vel, akkor még van esély soros porton.
Azon mit kell érteni, hogy "A Firmware Sikeresen frissitésre került
majd jött egy üzenet" ?
Működött már mint router vagy amióta belekezdtél a frissítésbe, azóta már használhatatlan ? -
pirobika
csendes tag
Szia
a router rövid előélete !!
Kábé 1 hétig feltettem az Avast vírusírtót Tűzfallal
így lett frissitve a router...A Firmware Sikeresen frissitésre került
majd jött egy üzenet hogy ha megváltoztattam a router IP címét......bla bla bla a többi szövegre már nem emlékszemElőtte évekig Nod32 Smart Security használtam és soha nem volt gond a frissités után.
Jelzem hogy már visszakerült a nod vírusírtó az Avast törölve lett....
DDwrt szoftver van a routeren..
ennyi röviden..... -
pirobika
csendes tag
Sziasztok
ez a típus van nekem
TP-Link TL-WR740N v4Sajnos RESET re nem működik
Egyik Led folyamatosan ég majd utána az összes kigyullad egyszerre
majd megint Csak egy ,utána megint az összes egyszerre és így tovább!!!a PC-n a Helyi kapcsolat ikon ilyenkor kapcsolódik majd szinte azonnal kiírja hogy nincs bedugva egy kábel.....
Próbáltam resetelni de nem jártam sikerrel
Sajnos webes felületen nem lehet elérni a routertMegoldás van valami ??
parancssorból valami ?
vagy kuka ? -
-
Headless
őstag
válasz
Intruder2k5 #3454 üzenetére
Benne van minden ami kell. Több oldal is. De simán bele nézhetsz a tar.gz-be milyen fájlok vannak.
Ahogy az összes ott található mentésekhez csak uhttpd kell. Még azt is meg merem kockáztatni, hogy egy-két oldal még az asuson is működik. Ami nem a beállításokhoz tartozik. Leginkább a statisztika oldalra gondolok, ahhoz nem kell semmi pl. Mert hogy mit logolsz azt neked kell úgyis megírni. Persze az uhttpd másodpéldányon egy kicsit állítani kell.
-
Jaa, tehát akkor ez a csomag tartalmazza az uhttpd konfigot is, hogy működjön a 9092-es felület, ha jól értem. Azt hittem, hogy csak ez az oldal van benne.
-
Headless
őstag
válasz
Intruder2k5 #3451 üzenetére
Nincs, de mentésként fel lehet tenni bármilyen openwrt-re.
Nem volt ez olyan gyors már jó ideje megvan. -
vargalex
félisten
válasz
Intruder2k5 #3451 üzenetére
Nem kell hozzá suste firmware (ha jól gondolom), elég egy alap OpenWrt.
-
-
Headless
őstag
válasz
Intruder2k5 #3449 üzenetére
Suste basic.tar.gz mentéseiben benne van. Persze ez alapból root jelszóval érhető el,de megoldható hogy jelszó nélkül is megtekinthető legyen pl 9093-ra átlinkelve.
-
Szia!
Ha támogatott hardver verzió, akkor DD-WRT alatt megoldható, hogy EZ a status lap látszódjék login nélkül is, ha jól tudom. Bár a teljes kliens lista nem ott van, de a Wireless kliensek látszódnak. Egyéb megoldást sajnos nem tudok. Esetleg talán OpenWrt alá lehetne hegeszteni valami felületet, amin csak a kliensek böngészhetők.
-
Jazzos
őstag
Üdv!
Segítséget szeretnék kérni. Létezik arra mód, hogy a DHCP kliens listát exportáljam valahogy Tp-Link routerből? Vagy valami guest admin login, hogy a user nézni tudja a kliens listát, de átállítani ne tudjon semmit? WR841 a router egyelőre, de ha más eszköz tud ilyet, akkor szán rá a végfelhasználó pénzt, hogy vegyen másikat.
Köszönöm előre is! -
junior11
veterán
Hali, érdeklődni szeretnék, hogy a TP Link routereken (pl. 1043ND v2,v3) lehetséges csak a Gbit portokat használni pl. switchként, és a wifi módot kikapcsolni ha nincs szükség rá? Mert pl. az 1043 hátulján van egy wifi on-off kapcsoló - az erre a célra szolgál vagy mit jelent? Köszi.
-
Bacusuz
őstag
Szia
A szolgáltató MAC address-el azonosít ? igen
Modem-ből a WR841 WAN portjába megy az UTP kábel ?ez egy tetőantenna ami egy erősítővel végződik,lan portba van dugva,modem nincs Tippnet SzabadkaWR841 Status mit mutat olyankor, amikor LAN-on van internet, WiFi-n meg nincs ?sjnos most nem tudom elérni
-
Blabcsi
senior tag
Üdv.
Van egy TL-WR740N routerem.
Kérdésem az lenne, hogy a DHCP Cliens Listben szereplő felcsatlakozott eszközök nevét hol / hogyan lehet módosítani? -
Bacusuz
őstag
Sziasztok!
Van egy WR841N v7.2 routerem a legfrissebb gyári firmwarrel.
Mac klónozással használnám plusz wifi szolgáltatásra,de egyenlőre nem megy a kettő együtt.
Vagy van wifi és nincs net a pc-n,vagy van lanon-pc-n net de nincs wifin.A wifi eszközök csatlakoznak a routerhez,csak netet nem ad,és ilyenkor el sem érem a router felületét.
Szerintetek mi lehet a gond?
-
hzsolee
őstag
Sziasztok!
Aki már cserélt kondikat TL-WR841n-ben, nem tudna egy pontos listát adni milyenek vannak benne? Most nincs nálam a router, de ma meg kéne vennem a cuccot hozzá.
-
-
Frenky89
addikt
Sziasztok!
Akadt egy kis nézeteltérésem egy 841N-nel. Egyszerűen nem jöttem rá, hogy mi a probléma nyitja, úgyhogy leírom a tüneteket, hátha nektek mond valamit.
Szóval Invitel-es ADSL vonal van bekötve (2.5M/185k). Múlthéten péntek magasságában elkezdett instabil lenni a net. Közvetlen a modem-en (fekete dobozos D-Link 321B) keresztül kapcsolódva, tehát a router-t kihagyva a játékból "jó" a net (lassú, de stabilan lassú).
Ha a router-t factory reset után, csak a PPPoE-hez és az alap WPA2-PSK WiFi-hez szükséges beállításokat bizgerálva (értsd minden más gyári) berakom a modem mögé, akkor a LAN-on lévő gépek még csak-csak a WLAN-on lévőek viszont szinte egyáltalán nem tudnak weboldalakat betölteni. A ping-ek néha visszajönnek néha nem és az alap 20-30ms helyett 2000-3000ms lesz némelyik. Szóval így nem csak lassú, de bizonytalan is.Adalék: Van egy akármilyen LG Smart tévé, ami WiFi-n kapcsolódik a 841N-re. Van neki egy network status nevezetű menüje, ahol TV <-> Router <-> DNS <-> Internet lépésekben próbálja diagnosztizálni a kapcsolatot. Ez legtöbb esetben a DNS-is sem jut el sikeresen így próbáltam variálni a DNS beállításokat az Invitel-es és a Google-ös DNS-eket használva, de nem hozott látható javulást.
Mi a szösz lehet ez?
-
AMD_ok
őstag
Sziasztok
Van jelenleg egy TL-WDR 3500-as routerem. Kezdem kinoni a 100-as netemet, elobb-utobb nagyobb elofizetsre fogok valoszinuleg valtani, es megkerdeznelek benneteket, hogy melyik gigabites routert ajanlanatok ehelyett, ami most van? Szeretem ezt, nincs vele semmi bajom, ugyhogy maradnek a TP-Linknel...
Koszi
-
Headless
őstag
válasz
Ateszzero #3421 üzenetére
S6edge, i6s szinte biztos, bár egyiket sem venném meg(nincs is) hogy ac-s vezérlőkkel vannak felszerelve amik 433 mbps-re képesek ac módban n-ben pedig 150mbps. Ami durván 40-60 mbps gyakorlati maximumot jelenthet.
Auto-ra állítva megy 270-300 mbps a wifi tulajdonságainál?
Milyen routert majd megmondják ott ahol ez a téma. Milyen routert? Topik
Ami mindenképp kell a maximális wifihez az az ac. De szerintem szimplán csökkentsd vissza 75-re a neted azt SEM fogod kihasználni ténylegesen.
-
Ateszzero
őstag
válasz
Headless #3420 üzenetére
Értem de a gond az hogy se telón ( S6edge , Iphone 6S ) , se PS3-on nincs nagyobb sebesség 35MB/S feltőltés pedig 75-80 . Tehát ezért kérdeztem hogy routert milyet kellene venni.
Ettől függetlenül megnézem a laptopban amiket irtál , legalább neki legyen nagy a sebessége torrent miatt.szerk .: megnéztem. 2.4GH sávszélességnél 20MHZ vagy auto van , 5.2 GHZ-en szintén ez a két opcio. Most mindkettőt auto-ra tettem , illetve az energiagazdálkodásnál be volt pipálva a " gép kikapcsolhatja az eszközt hogy energiát takaritson meg " -nél lévő rubrika , most kivettem a pipát .
-
Headless
őstag
válasz
Ateszzero #3419 üzenetére
Driver beállításokban nézz körül hogy nincs-e valami energiatakarékos módban, vagy esetleg 20 mhz-re állítva a 40 mhz helyett. Ezzel tudsz próbálkozni. Router is legyen 40 mhz-en.
De a legnagyobb sebesség amit elfogsz érni az nagyon jó esetben is csak az a 94 amit kábelen is mérsz ezzel a routerrel.
Ha gigabites routerre cseréled a wifi sebességed nem valószínű, hogy jelentősen nőne. Kábelen viszont meglenne a maximum.
Ahhoz hogy wifin is nagyobb sebesség legyen hálózati kártyát kell cserélned a laptopban és ac-s router kell.
-
mezis
félisten
válasz
smallmer #3415 üzenetére
A 2,4 GHz-en vedd vissza a sávszélességet (elég nagy ott a harc a bitekért, sokkal jobb nem lesz tőle).
Az 5 GHz rendben lenne ha stabil ez a jelszint szelessavindex.hu mit mutat ?
Az "ellenoldalon" letöltés stabil lehet ? PC processzorait, I/O műveleteit nem veszi igénybe más futó program ? -
razorka777
veterán
Üdv.
Munkatársamnak a digi1000-res csomagja van, és se a WR740N, se a 840ND-t sem sikerült bekonfigurálni.
Nálam mindkét router hibátlanul megy.
Arra gyanakszom, hogy a gigabites nethez gigabites router kellene.
Vagy ez így nem igaz?A kettőnek semmi köze egymáshoz? -
mezis
félisten
-
smallmer
őstag
Sziasztok,
nem tudtok valami olyan funckciót wdr4300-as routernél ami miatt a wifi letöltés instabil lehet?
5ghz-en is és 2,4 ghz-en is gyalázatos.
köszönöm -
jarlax
tag
Először semmi mást nem csináltam csak átírtam az WDR IP címét 192.168.0.2-re, apply, restart, és nem érem el a menüt, semelyik IP-n. A DHCP-t nem is kapcsoltam ki (de amúgy már úgy is próbáltam) Vagy 6x reseteltem már, utána mindig elérem a default IP-n, és kezdem újra, de valamiért nem megy. Csak a WDR van az én gépemre kötve az egyik LAN porton.
-
jarlax
tag
Pontosan ez alapján csináltam, nem is egyszer.
Amúgy igazán tapasztalatlannak se mondanám magam, csak ez most valamiért kifogott rajtam. Több mint 20 éve nyüglődök a PC-k lelkivilágával, igaz hogy nem a hálózatok és konfigurálásuk volt az erősségem, de jó pár routert beüzemeltem és konfigutráltam már, csak azok mindig soloban voltak, vagy max egy switch lett rácsatlakozva. Ezért nem értem, hogy mi a franc lehet a baj. Sokat olvastam itt a fórumon is, mindenhol az az alap, hogy 1 routert így, 2-es routert úgy. Azért kérdeztem, hogy ott esetleg kell-e valamit állítanom még. -
jarlax
tag
Sziasztok!
2 db routert szeretnék összekötni, egy T-home-s Cisco-t és egy WDR 4300-at. Az a problémám, hogy a WDR-nek próbálom átírni az IP címét, de utána nem tudok belépni az új IP-n a router menüjébe. Open WRT van a routeren. A Cisco IP címe 192.168.0.1 DHCP 192.168.0.100-tól indul, WDR-n 192.168.0.2-t próbáltam beállítani, de amint rányomok az alkalmazásra, utána már se a régi, se az új címen nem tudok belépni, csak a reset segít. A LAN menübe próbáltam állítani, és semmi mást nem írtam át, csak az IP címet. Dinamikus IP-re van alapból a protokoll állítva. Valamit kell még beállítani, vagy csak snassz béna vagyok? -
Ateszzero
őstag
válasz
Headless #3401 üzenetére
Ez volt az akciós csomag
, ez alatti pedig 75-ös , már nem tudok kisebbet választani.Laikusként azt hittem nem lesz semmi probléma ,csak veszek mellé egy legalább 300-MB-os routert és kész. Azt hogy ennyi mindenen mulik a sebesség , azt nem is sejtettem , mondjuk kicsit a winyóm sebességén elgondolkodtam hogy az nem biztos hogy egy 250MB-os sebességü másolást hogy fog végrehajtani egy például 7400RPM-es gyorsaságu hdd , de hát "ez legyen a legkevesebb probléma " legyintéssel letudtam .
A hálózati tulajdonságainál többnyire 110-130 között ingadozik , de főként 130-on áll.
Milyen routert ajánlassz konkrétan ami többre lesz képes mindenféle buherálás nélkül ?Gondolok itt konkrét gyártóra , tipusra -
Headless
őstag
válasz
Ateszzero #3400 üzenetére
Azért azt nem mondanám, hogy feleslegesen vetted, és még ez is alul van méretezve a netedhez képest. mint írtam a te netedhez gigiabites router kell, és ha azt a sebességet wifin is el akarod érni, akkor ahhoz bizony AC-s wifi kellene és AC-s kliensek. amik nem 1X1:1-es MIMOval rendelkeznek. úgy meglehet 250 wifin és kábelen egyaránt.
Vagy az igényeiden nah meg a felesleges netsebességeden csökkentesz, minek ennyit fizetni, ha úgyse használod ki soha az életbe.
nah meg 250 mbps torrentezéshez, már a gépnek is ott kell lennie. nem biztos hogy egy energiatakarékos valami elég, egy 5400-as hdd körítésével.
De az a mágikus 300-as szám téged nagyon csalogat, az csak a linksebességet jelöli, valós sebesség maximum 80-100 mbps érhető el. és mivel 10/100-as a switch ezért 94 mbps a vége ezzel a routerrel.
Hálózat tulajdonságainál milyen sebességet látsz?[link] Ez lehetne az a mágikus 300 ha megfelelő a kliensed, beállítások és a környezet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elado pc, I7-14700KF, RTX 4070, 32GB ram 7200mhz
- MacBook Pro 14" M3 Pro 18GB RAM 512GB MAGYAR BILL 1 év garancia
- Dell Latitude 7400, 14" FHD , I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvas
- iBasso DX180 DAP eladó!
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1000GB 1 év garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest