- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- ldave: New Game Blitz - 2025
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
Új hozzászólás Aktív témák
-
dunc
nagyúr
Szóbaálltál velem?
Ez biztos egy nagy barátság kezdete....
. Anyázni eszem ágába se volt.
Helybe sehogy de beépited és letszteled,én nem nagyba csinálom az igaz,de nagyon sok konfigot összerakok,és mindegyiket hepciássan leelenőrzőm.Vannak kivételes esetek amikor szerinted nem jó,de szerintűk rendbe van akkor is élhetsz a 3 napos rinyálási lehtöséggel.Nekem volt olyan ,hogy egyszerüen nem voltam elégedett egy vga-val,elmondtam normális emberi hangom és minden tartozékkal együtt visszavittem és vehettem mást. -
dunc
nagyúr
Akkor mázlitok volt.Én amikor összerakok ügyfélnek gépet,akkor 3 napig gyalázom,és az ügyfelet is felszolittóm,hogy ha bármi van akkor szóljon.Amikor gyorsan össze kell rakni egy full konfigot akkor Pécsen csak a TP,és Infolex jöhet szóba mert ott van árúkészlet,tehát a sok garanciás probléma ellenére is "kénytelen vagy " náluk vásárolni.
-
dunc
nagyúr
Eladtam a GW hozzáféréseim,egyikkel se volt gond.
De nagyon bátor gyerek vagy,hogy letiltasz privátba......Nem is bátor hanem KB...KB=kérdezd meg privátba mit is jelent...
A TP témával csak annyit,hogy én se vagyok beépitett ember,és megse utálom őket.Ami tény hozzáértőnek kell lenni és tudni kell mit akarsz.De írtad,hogy Pécsi informatikusok körébe.....ezek szerint egyik se valami nagy gurú ha át tudták verni őket...
De tény nekem is volt velük garanciális problémám viszont mindegyik ügy végére...pont került.
Ja a 2.hozzászólás lol Mistrál...hol is van???????
-
dunc
nagyúr
Értelek és igazad van ,de nam gagyiról volt szó hanem átlagosról rossz volt, rendezve lett ennyi. Nem is kell belenézni minden dobozba,hiszen ha ajtóig áll a sor nem is lehetne.
De a moncsi esetébe a CC-nél belenéztek és letesztelték,majd nyugodt szívvel kiadták,nekem egyedül az nem volt korrekt.....
A TP-vel kapcsoltaban pozitív dolgokat is meg kell jegyeznem a teljeség kedvéért. PL:adott egy om proci hazavittem kiprobáltam nem voltam megelégedve vele ,nagyon minimális tunning volt benne kevesebb mint amit az alaplap a ''dinamikus tunningnál'' engedett,ezért visszavittem elmomdtam mi a problémám és szörén kaptam másikat, pedig ez nem is hiba egyszerüen kifogtam egy kicsit gyengébb darabot.
Mindenkinek ezt mondom a gond elkerülése véghet,ha bármit vesztek vigyétek haza és teszteljétek le mert pl ramnál vagy vga-nal is elöhozod a hibát és egyértelmü lesz az ügyintézés.
Ami kellemetlen ha valami tönkremegy és garanciás ügyintézésre kell várni ,pláne ha nincs alkatrészetek tarcsiba...Az emberek ezért viselik rosszul a dolgot ,de sajnos nem lehet tényleges hiba esetébe se azonali csere.A kék halnál van az,hogy vásárláskor ráfizetsz és hiba esetén anonali csere a + 2% ért..
Nálatok nincs erre lehetöség? Ez kék hal limited edition? -
dunc
nagyúr
Én is vettem néhány gázos dolgot a tp-nél pl példa egy új mp3-at szerettem volna,fel volt bonta mondom OK matrica stb mindegy nem tudom hazamegyek kibontogatom ,kijelző folia le és ott rajt egy bazi nagy újlenyomat!
Bekapcs OK ,könyvtárakba nem lép be nem OK ,formázás stb akkor se jó eltünt mint meghajtó ,visszavittem csere másik típusra kicsit rá kellet dobnom OK hazaviszem semmit nem csinál le se ''csippan'' USB-k letsztetelve minden jó ,telefonáltam mondtam mi van ,pénzt kértem monták OK bevittem leadtam visszakaptam a pénzt el lett intézve az ügyem ennyi kicsit bosszankodtam az utazgatás miatt de nem lett semmi károm,átmentem az MM-be vettem egy másikat ráfizettem persze...és lett egy faxa mp3 playerem......csak annyi gond volt,hogy az eredetileg részánt pénznek a háromszorosát költöttem el....
-
dunc
nagyúr
A probléma a monitornál az volt,hogy rendelésre hozták ,és abszlutt nem voltak korrektek mert nem hozzáértő embernek (haver) kiadták úgy ,hogy megnézték, a külön hozott moncsit!!!! Majd le is tesztelték de alapba rossz volt és így kiadták(gondolva balek)3 napon túl esett le neki,hogy ez így nem jó (szóltunk neki) Nem voltak jófejek,nagyon nem sajnos elég keményen kellett felépni! De végül is happy lett
és akkor amikor ez történt akkor még egy 19'' acer moncsi közel 70 K volt.....
-
dunc
nagyúr
Samsungba láttam (haver vette ) 2 bemenet, viszont az wide screen ami nekem nem szimpi...én 4:3-at akarok...Teheát akkor ha pixeres lesz 3 napon belül csere, és útánna garanciás ügyintézés 1 pixer hibánál is? Magyarul szóbaállnak velem egy px hibánál is,mert az acer nem!!!! CC Group-nál(nem tudom,hogy írjam pontosan)volt probléma,hogy az acerbe ''csak'' 1 px hiba volt és arra hivatkoztak ,hogy az acer csak xy számú hibánál vállal garanciát,amúgy elintéztam a dolgot mert erről nem tájékoztattak,és a garancián se szerepelt ....békés úton megegyeztünk és intézték a cserét!
-
dunc
nagyúr
válasz
gaborbol #235 üzenetére
Szia. Te egyébként ott dolgozol?
Nekem is nagyon sok próblémám volt az ott vásárolt termékekkel, de a végén mindig megoldódott. Egyértelmű, hogy én is mint oly sokan mások nem a kiváló minőség, hanem a kedvező árak miatt vásárolok ott. Ez van...
Amit a bolt javára tudok írni, hogy ha pl. gyorsan össze kell dobnom egy konfigot pécsen rögtön-azonnal csak ott tudom megtenni a nagy árukészlet miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- 2025 - A nyár összes videojátékos eseménye
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Csak az F1 25-re koncentrál az új AMD Software
- Bittorrent topik
- Medence topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest