- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Őskoczka
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
- gerner1
Aktív témák
-
Raqueia
tag
A dualsim fórumban biztos inkább kapnál választ. Nem biztos hogy egy külön topicra hamar ráakadnak. Én is véletlen. Egyébként valsz hardveres a hiba, gariba vissza kellene küldened az eladónak. Melyik shopban vetted? Paypalon fizettél? A paypalos 45 nap lejárt már? Vámon átcsúszott?
-
bb71
őstag
Sziasztok!
Végső elkeseredésemben nyitok itt egy topikot, egy Tatop W858 telefonról van szó.
Talán van itt valaki, aki meg tudja mutatni a kivezető utat.Probléma: a touchsreen úgy érzékel, hogy a képernyőn minél lejjebb érintem meg, annál feljebb érzékeli, arányosan nő ez a hiba lefele menet. A képernyő alján kb. 4-5mm-rel feljebb érzékel, mint ahova nyomok.
Mobileuncle tool/Touchscreen/Multitouch-csal ellenőrizhető.youtube link, ezt küldtem el a kereskedőnek, de nem is méltatott válaszra:
[link]Aki találkozott már ilyennel, vagy tud rá megoldást, köszönettel várom a javaslatát.
Zs
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5250 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 12,5"FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- XBOX Series X + dokkoló // SZÁMLA // GARANCIA //
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest