- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- HThomas: Az ideális home office monitor nyomában
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- Mister_X: Tényleg le kell nyelnie az embernek az önbecsülését?
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
Raqueia
tag
A dualsim fórumban biztos inkább kapnál választ. Nem biztos hogy egy külön topicra hamar ráakadnak. Én is véletlen. Egyébként valsz hardveres a hiba, gariba vissza kellene küldened az eladónak. Melyik shopban vetted? Paypalon fizettél? A paypalos 45 nap lejárt már? Vámon átcsúszott?
-
bb71
őstag
Sziasztok!
Végső elkeseredésemben nyitok itt egy topikot, egy Tatop W858 telefonról van szó.
Talán van itt valaki, aki meg tudja mutatni a kivezető utat.Probléma: a touchsreen úgy érzékel, hogy a képernyőn minél lejjebb érintem meg, annál feljebb érzékeli, arányosan nő ez a hiba lefele menet. A képernyő alján kb. 4-5mm-rel feljebb érzékel, mint ahova nyomok.
Mobileuncle tool/Touchscreen/Multitouch-csal ellenőrizhető.youtube link, ezt küldtem el a kereskedőnek, de nem is méltatott válaszra:
[link]Aki találkozott már ilyennel, vagy tud rá megoldást, köszönettel várom a javaslatát.
Zs
Aktív témák
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új, bontatlan, iPhone 13 kártya-független, apple világ-garanciával
- új, bontatlan, iPhone 14 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- új, bontatlan, iPhone 15 kártya-független, apple világgaranciával
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman Z1 Plus ADATA 600W
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő (használtak)
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest